Rangos díjakat nyert a Turkish Airlines

Forrás: pixabay.com

A globális márka elnyerte az „Év globális lízingszerződése”, „az év JOLCO-ügylete” és „az év támogatott pénzügyi megállapodása” díjakat a dublini Airline Economics Aviation 100 díjátadón.

A Turkish Airlines, mely a világjárvány idején a világ egyik legsikeresebb légitársaságaként példát mutatott erős pénzügyi irányítási szemléletével és struktúrájával, a járvány után a leggyorsabb emelkedést érte el az alkalmazottai által tett erőfeszítések és racionális pénzügyi döntéshozatala által.

A zászlóshajó három különböző kategóriában kapott díjat a január 29-én Dublinban, a tizenharmadik alkalommal megrendezett „Airline Economics Aviation 100” díjátadó ünnepségen, amelynek célja a légi közlekedés-finanszírozás keretein belül a leginnovatívabb megoldások díjazása.

A nemzeti légitársaság képviseletében a díjátadó ünnepségen a Turkish Airlines igazgatósági és végrehajtó bizottsági tagja, valamint pénzügyi vezérigazgató-helyettes, assoc. Prof. Murat Şeker vette át a díjakat, köszönőbeszédében a következőket mondta:

„Először is szeretnék köszönetet mondani az Airline Economicsnak a Turkish Airlines családja nevében. Légitársaságként, amely évente mintegy 1,8 milliárd értékű repülőgépet finanszíroz különféle innovatív megoldásokkal, örömmel vesszük át ezeket a díjakat három kategóriában, amelyek reprezentálják a Turkish Airlines sikeres munkáját a repülőgép-finanszírozás terén.”

A globális márka elnyerte az „Év globális lízingszerződése”, „az év JOLCO-ügylete” és „az év támogatott pénzügyi megállapodása” díjakat is.

Forrás: turizmusonline.hu