“Mint egy angyal” – odament a kóbor kutya vigasztalni a sérültet játszó színészt az utcai előadáson

Kép forrása: Facebook/kocaelivizyon

Numan Ertuğrul Uzunsoy török színész éppen azt játszotta el egy utcai színház darabjában, hogy egy lóról leesve nagy fájdalmak között fekszik sérülten fekszik a földön, amikor egyvalaki a közönségből megzavarta az előadást, hogy a segítségére siessen. Egy kóbor kutya.

A karakterem megsérült, és nagy fájdalmai voltak. Leesett egy lóról és nehezen lélegzett. Aztán meleget éreztem az arcomon. Először azt hittem, hogy az egyik színésztársam jött oda

— mondta el a The Dodo című lapnak Uzunsoy. Amit azonban érzett a kóbor kutyus volt, aki azonnal odafeküdt a “sérült” színészhez, hogy segítsen rajta. A jelenetet videó örökítette meg.
Nagyon megható volt. Olyan volt, mint egy angyal, aki a megmentésemre érkezett

— mondta el Uzunsoy. De nem csak ő találta meghatóan szépnek a jelenetet. A többi színész is csak mosolyogni tudott, a közönség pedig ujjongásba tört ki.

A kutyát végül kivitték a színpadról. Egy ideig még a széléről figyelt, majd elsétált a helyszínről. Uzunsoy nagy bánatára, aki eltökélte, hogy megkeresi az ebet, hogy szerető otthont találjon a számára. Eddig nem járt szerencsével, de nem adja fel. A The Dodónak elmondta:

Másnap visszamentem oda, hogy megkeresem. Azt mondták, rendszeresen ott szokott lógni. Ma is elmentem. Addig fogom keresni, amíg meg nem találom.

Forrás és videó: 24.hu