Legyőzték a török válogatottat a veszprémiek

Fotó: Nagy Lajos

A bakonyi vármegyeszékhelyen edzőtáborozott Törökország női jégkorong-válogatottja, amely kétszer is megmérkőzött a helyiek csapatával.

A törökök hétfőn érkeztek Veszprémbe, a két felkészülési mérkőzés mellett négy edzés szerepelt a programjukban.

A helyiek csapata, a Rampage Women’s Hockey kedden és szerdán is megmérkőzött a vendégekkel a veszprémi jégcsarnokban, mindkét találkozó izgalmas, jó hangulatú küzdelmet hozott. Az első meccset szétlövésben nyerték meg a fiatal (a legidősebb játékosuk 19, a legfiatalabb 14 éves) bakonyiak, a másodikon pedig hosszabbításban szerzett góllal győztek a szimpatikus, sportszerű törökkel szemben.

A Rampage Women’s Hockey remekül szerepel az osztrák bajnokságban, a DEBL elnevezésű pontvadászat alapszakaszában előkelő helyen (a későbbi eredményektől függően második, vagy harmadik az alakulat) végeztek a lányok. A csapat most a rájátszásra készül, és szeretne bekerülni a sorozat négyes döntőjébe.

A veszprémiek további két női együttest szerepeltetnek, a honi bajnokságokban (U25A és U25B) küzdő fiatalok szintén jó eredményeket érnek el. Az A jelű pontvadászatban játszó csapat célja a döntőbe jutás, jelenleg negyedik a gárda, az U25B bajnokság most a középszakasznál tart, ott a legjobb három között vannak a bakonyiak.

Forrás: www.veol.hu