Krunic megegyezett a 4 éves szerződésről

Kép forrása: commons.wikimedia.org

A török élvonalban szereplő Fenerbahce ragaszkodik Rade Krunichoz, viszont a klubok közötti megállapodás továbbra sem született meg.

Matteo Moretto a Relevótól arról számolt be, hogy Krunic mindenben megállapodott a Fenerbahce vezetőségével egy 2027-ig, azaz 4 évre szóló szerződésről. Ugyanakkor a török alakulat ajánlata egyelőre meg sem közelíti a Milan által megállapított 12-15 millió eurós követelést az átigazolási árra vonatkozóan.

A Fener vezetőségének legutóbbi ajánlata 7 millió euró, amit a Rossoneri nem hajlandó elfogadni – közölte Yagiz Sabuncuoglu, a SportsDigitale újságírója.

A török újságíró szerint Krunic jelezte a Milan vezetőségének a távozási szándékát és csatlakozni szeretne a Fenerhez. Erről egyelőre nem érkezett megerősítés. Mindenesetre a török bajnokságban a második helyen végző Fenerbahce edzője, Ismail Kartal szeretné a csapatában tudni a 29 éves bosnyák válogatott futballistát a következő szezonban annak ellenére is, hogy a napokban szerződtették Fredet a Manchester Unitedtől a középpálya megerősítése érdekében.

Stefano Pioli az elmúlt hetekben a kezdőcsapat tagjaként számolt Kruniccsal a középpályán a felkészülési mérkőzéseken és Ismael Bennacer sérülése miatt fontos szerep hárulhat rá a következő hónapokban, amennyiben marad a Rossoneriben.

Forrás: www.acmilan.hu