Krivacevic Tijanáék második győzelme Törökországban

Forrás: spor52.com

Megszerezte második győzelmét a török élvonalban Krivacevic Tijana csapata a Girne Üniversitesi, miután 87-83-as sikert ünnepelhetett az İstanbul Üniversitesi otthonában.

Kiegyenlített meccs volt, ahol fej-fej mellett váltott vezetéssel haladtak a csapatok. Egyik oldalra sem alakult ki igazán nagy különbség. A negyedik negyed elején 67-60-ra vezetett az İstanbul Üniversitesi és sokáig őrizte ezt a pár pontos előnyét. 79-74 után azonban az utolsó percekben a Girne fordítani tudott és 14-3-as sorozattal zárta le a meccset.

Krivacevic Tijana 20 perc alatt 5 pontot, 5 lepattanót és 2 gólpasszt jegyzett. A Girne színeiben bemutatkozott Cappie Pondexter, aki 20 ponttal, 5 lepattanóval és 6 gólpasszal zárt.

A szombati játéknapon rendeztek egy Euroligás rangadót is Törökországban, melyen a Mersin meglepetésre 79-76-ra legyőzte a Fenerbahce-t. A Mersin úgy tudott nyerni, hogy a mérkőzésen térdsérülést szenvedett Marissa Coleman. Allie Quigley ismét a Fener legeredményesebbje volt, 20 pontot, 4 lepattanót és 4 gólpasszt ért el.

vbasket.hu