Kiderült, meddig lesz még látható a TV2-n a Madárka

Nem is olyan régen, áprilisban derült ki, hogy a TV2 mutatja be Magyarországon a Burak Özcivit főszereplésével készült kosztümös drámasorozatot, a Madárkát. A produkció május közepén, a nagy sikerrel vetített Cennet helyén indult, és jelenleg is minden hétköznap délutánonként látható a csatornán. A sorozat azonban nem hoz jó nézettséget, és bár pár hete úgy tűnt, növekedésnek indul, a múlt héten visszaesett a nézőszáma.

A TV2-nél vélhetően a gyenge szereplés miatt döntöttek úgy, hogy hamar kipörgetik a Madárkát, és szimpla részek helyett naponta két-két epizódot tűznek képernyőre belőle július 26-tól. Ennek köszönhetően a Madárka már augusztus elején véget is ért hazánkban. A sorozat dupla részes fináléja augusztus 9-én, 15:40-kor kezdődik majd a TV2-n. Mivel a széria Törökországban sem volt sikeres, ezért idő előtt befejezték, emiatt Feride (Fahriye Evcen) és Kamran (Burak Özcivit) története nem kapott normális lezárást.

Gyaníthatóan a Madárka után sem maradnak a TV2 nézői új török sorozat nélkül, ugyanis nemrég bejelentették, hogy érkezik a csatornára a megrendítő történetű Anya című dráma. A premier pontos időpontja azonban egyelőre még nem ismert.

Forrás: musorvizio.hu