Kiállítói lehetőség Törökországban magyar agrárvállalatok részére

Kép forrása: www.growtech.com.tr

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség törökországi partnerirodájával közösen a magyar vállalkozások exporttevékenységének támogatására 140 m2-es nemzeti standon biztosít megjelenést partnerei részére a Growtech Eurázsia kiállításon a törökországi Antalyaban, 2021. november 24-27. között.

A török agrárium az ország lakosságának közel 20%-át foglalkoztatja, és 5,8%-ban járul hozzá a GDP-hez, több mint 42,5 milliárd dollár értékben (Magyarországon a GDP kontribució aránya 3,6%, nagyjából 9 milliárd dolláros éves kibocsátással).

A dinamikusan évente 1,5%-kal növekvő török népesség élelmiszerigénye, valamint a megmunkált földterületek alacsony aránya miatt, folyamatos a szakmai és politikai diskurzus a mezőgazdaság digitalizációjáról, hatékonysági fokának növeléséről. A két ország mezőgazdaságának méretkülönbségéből adódóan, esetleges kétoldalú megállapodások elérése a török féllel évtizedekre előre biztosíthatná a mezőgazdasággal kapcsolatos termékek és innovációk értékesítési lehetőségét.

A kiállítás kiemelt szektorai:

– öntözéstechnológia,
– növényi tápanyagellátás és növényvédelem,
– vetőmag,
– mezőgazdasági gépek,
– állattartás,
– üvegház-technológia,
– agrárinformatika,
– technológiai újdonságok.

Amennyiben disztribútort vagy partnert keres a kelet-európai, a közel-keleti piacokon, valamint a Kaukázus régióban, legyen a kiállítónk, találja meg velünk üzleti partnerét!

A kiállítási standon való megjelenés ingyenes, azonban a kiállítói helyek száma limitált.

Folytatás és további információk

Forrás: agraragazat.hu