Egy erdőben találták holtan a közkedvelt rádióst

Kép forrása: Dj Koray Arabesk Radyo Facebook oldala

Rejtélyes körülmények között ragadták el otthonából a rádióst. A rendőség napok óta nyomoz, hogy kiderítsék, mi állhat a tragédia hátterében.

Egy férfi és egy nő eltűnéséről érkezett a bejelentés a hétvégén az essexi rendőrséghez. Gőzerővel kezdték keresni a párt, miután egyértelművé vált, hogy erőszakkal vitték el őket otthonukból.

Még a hétvégén a nyomok egy helyi erdőbe vezettek, ahol egy férfi holttestére bukkantak. Nem sokkal később pedig megerősítést nyert, Koray Alpergin, a londoni Bizi Fm rádióállomás tulajdonosát találták meg. A tragikus körülmények között elhunyt 43 éves DJ emléke előtt barátai tisztelettel adóztak.

– A barátom és kollégám, kedves Koray halála lehetetlen fájdalommal és szomorúsággal tölt el. Részvétemet és türelmet kívánok mindazoknak, akik szerették őt, különösen a családjának. Allah legyen irgalmas hozzájuk. Ámen – búcsúzott az egykori DJ-től az egyik barátja közösségi oldalán.

– A londoni török közösség gyászol! Részvétünket fejezzük ki Tuncay Beykozlunka, Koray gyászoló édesapjának és szeretteinek. Török sajtóként azt kívánjuk, hogy Isten legyen irgalmas DJ Korayhoz, aki fiatalon távozott közülünk. Részvétünket fejezzük ki családjának és szeretteinek – nyilvánított részvétet a rádióállomása.

Koray párját szerencsére élve és sértetlenül találták meg. A Mirror információi szerint három férfit vett őrizetbe a rendőrség, akik jelenleg is előzetes letartóztatásban vannak a nyomozás végéig.

A helyi rendőrfőkapitány arra kérte a lakosságot, hogy nézzék át a biztonsági kamerájuk felvételeit, és ha bármilyen információjuk van az ügy kapcsán, azonnal keressék fel őket. Továbbá bejelentette, a rendőség a következő napokban folyamatos járőrözést fog végezni a lakosság megnyugtatásának céljából.

Forrás: hirtv.hu