Új török hotel az Égei-tenger gyöngyszeme

Talán még nem késő elrepülni Törökországba és eltölteni pár napot ebben az új luxushotelben, ahol minden az Égei-tenger azúrkék színét tükrözi.

Az Il Riccio Beach House & Restaurant minden egyes négyzetmétere a tenger színvilágára reflektál. A közvetlenül a tenger mellett épült, új luxushotel júniusban nyílt az egyik legszebb török kikötővárosban, Bodrumban.

il_riccio_bodrum_2A túlnyomórészt elegáns, fehér színben pompázó helyiséget remekül feldobják a türkizkék fa asztalok, díszpárnák és a kézzel festett csempe. Na meg a szépen ívelt belső dizájnelemek, amelyek tükrözik a tengert.

il_riccio_bodrum_3A hotel minden szobájához és lakosztályához kézzel készített, olasz kerámiapadló és bazi nagy terasz tartozik. A hotelhez természetesen saját, Michelin-csillagos étterem is tartozik, ahol a tengeri herkentyűk mellett az olaszos ízeket is kipróbálhatjuk. Emellett három pofás kis bár áll a rendelkezésre, ahol kedvünkre leihatjuk magunkat. Na meg persze a gyógyfürdő, szauna, török fürdő és edzőterem sem hiányozhat a repertoárból.

il_riccio_bodrum_4player.hu


1% ADÓDÉRT 100% Törökország!

Ezúton is köszönjük, hogy az SZJA 1%-ának felajánlásakor gondol a Türkinfo Alapítványra!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here