SZERETNÉL VÉGRE ÖSSZEFÜGGŐEN BESZÉLNI TÖRÖKÜL?

Előtte: török szavak, internetes anyagok, átláthatatlan nyelvtan

Utána: valódi mondatok, helyes nyelvtan, magabiztosság

AZ MÁR NEM IS KÉRDÉS, HOGY ÍGY VAGY ÚGY, DE SZERETNÉL MEGTANULNI TÖRÖKÜL

Kurzus nélkül vs. kurzus után:

Kurzus nélkül

Már egy ideje azzal foglalkozol, hogy letöltsd az interneten fellelhető ingyenes nyelvleckéket és segédanyagokat. Önállóan haladsz velük, de időnként úgy érzed, a nyelvtani rész zavaros, és állandóan nem zaklathatod azokat sem, akik előtted járnak a nyelvtanulásban. Viszonylag sok szó ragadt rád a kedvenc török dalaidból, a szótanuló kártyákról és egy-egy török sorozatot is bevállalsz felirattal, de úgy érzed, hogy nem elég. Magával ragadott a nyelv, és még többet szeretnél tanulni.

Kurzus után

Rájössz, hogy az eddig felcsipegetett tudás nem is kevés, és hálás vagy a sok-sok online nyelvleckének és a barátaidnak. A török nyelvoktatóval lépésről lépésre haladtok a nyelvtanban, és érzed, ahogy szép lassan a helyére kerülnek a dolgok. Már nem csak használod a nyelvi fordulatokat, hanem érted is, és a stabil alapra egyre könnyebben épülnek rá az új ismeretek. Mondatokat tudsz alkotni, mersz beszélni, a török ismerőseid rögtön észreveszik a különbséget.

Ha úgy érzed, elérkezett az idő, hogy a nyelvtanulás szervezettebb fokára lépj, és az eddig felszedett tudást rendszerezd és bővítsd, akkor a Türkinfo Nyelvsuli kurzusait ajánljuk!

Melyik óratípus való neked?

Kis létszámú csoport, jó hangulat, egymás ösztönözése

CSOPORTOS ÓRÁK

Ez való nekem!

Személyre szabott órák, egyéni ütemben, az otthon kényelmével

ONLINE ÓRÁK

Csoportos török nyelvórák

Ha szükséged van egy kis létszámú csoportra, ahol jó hangulatban, egymást ösztönözve telnek az órák, akkor neked a csoportos tanfolyamainkat ajánljuk. 

  • Tanáraink szakképzett, többéves gyakorlattal rendelkező török nyelvtanárok, köztük török anyanyelvűek is;
  • Beszédcentrikus órákat szervezünk;  
  • Óráink maximum 7 fős csoportokban, családias hangulatban telnek;  
  • A kurzusokat budapesti helyszíneken szervezzük;
  • Kezdő, illetve haladó csoportokat is indítunk.
Jelentkezem a 2019. évi kurzusokra

Online török nyelvórák

Ha szívesebben vackolnál be a tanulósarkodba, és az otthon melegét élvezve vennél részt az órákon, vagy a földrajzi távolság nem teszi lehetővé, hogy személyesen jelenj meg a tanfolyamokon, akkor az online nyelvóráinkat neked ajánljuk.

  • Személyre szabott órafelépítés;
  • Rugalmas időbeosztás;
  • Helyszíntől független;
  • A kezdőtől a haladóig bármilyen szinten oktatunk.

"A Türkinfo Alapítvány török kezdő nyelvkurzusát azoknak ajánlom, akik nem hagyományos, "tankönyvszagú" és kizárólag "nyelvvizsga-orientált" oktatásra vágynak. Bár rendelkezünk tankönyvvel és munkafüzettel, a képzés tanrendjét a csoport hallgatóinak személyes utazási élménye, érdeklődési köre is meghatározza. A nyelvsuli egyedülálló abból a szempontból, hogy a török nyelv mellett a török kultúra és hagyományok megismerésére is nagy hangsúlyt fektet. Az órákon úgy fejlődik a tudásunk, hogy közben megtanulunk török kávét és teát főzni, megkóstolhatunk török édességeket, megismerkedünk török városokkal, Törökország földrajzi adottságaival, a török költészettel és hangszerekkel, meglévő nyelvtudásunkat és bátorságunkat pedig anyanyelvű vendégeken tesztelhetjük. Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hiszen olyan elképesztően energikus, anyanyelvű tanár segítségével teszem mindezt, aki a személyiségéből fakadóan már az első alkalommal a csoport szívéhez nőtt. Ha újból kezdeném is a Türkinfo csapatát választanám." - Ariella

"2013-ban egy körutazás alkalmával jártam először Törökországban és már akkor megragadott az ország kultúrája, az emberek. Ekkor döntöttem úgy, hogy szeretném a nyelvet is megtanulni. Mivel nem a fővárosban élek, így nem volt lehetőségem arra, hogy nyelviskolába járjak, mert az órák hétköznap esténként voltak. Nagyon örültem a kezdeményezésnek, hogy a Türkinfo hétvégi lehetőséget is biztosít a nyelvtanulók számára, ezért jelentkeztem is a kezdő csoportba. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, a nyelvtani dolgokon kívül Törökországgal is megismerkedünk. Most, hogy már egy ideje tanulom a nyelvet, egyre több mindent megértek, ha egy török nyelvű cikkbe botlok, ami örömmel tölt el és ez ösztönzőleg hat rám. Köszönöm a Türkinfónak a lehetőséget!" - Katalin

„Az órák barátságos hangulatban telnek, szinte játszva tanulunk. Kötetlen beszélgetések ezek, a tananyagba észrevétlenül beleszőve a napi dolgaink, a saját életünk. Szeretek az órákra járni, kikapcsolok, ugyanakkor tanulok is.” – Ica 

Mennyibe kerülnek a kurzusaink?

Csoportos kurzusok

Kurzusaink ára attól függ, hányan jelentkeztek egyszerre. Diákoknak 5% kedvezményt biztosítunk a tanfolyam árából!  

* A feltüntetett díj nettó ár, az áfát nem tartalmazza.  


Online kurzusok

Online óráink időtartama 60 perc. Az oktatás Skype-on keresztül történik.  

Díja: 3 500 Ft* / 60 perc.  

Az órákat minimum 10 alkalmas bérletként kínáljuk:  

Ára: 35 000 Ft + áfa.

* A feltüntetett díj nettó ár, az áfát nem tartalmazza.  

Jelentkezem a 2019. évi kurzusokra

4 érvünk van, hogy velünk tanulj törökül

1. A modern török nyelvet oktatjuk, és a szlenget is fontosnak tartjuk.

2. Nyelvtanáraink sok éves nyelvoktatói tapasztalattal rendelkeznek.

3. Anyanyelvi tanárok bevonásával biztosítjuk a lehetőséget, hogy a megtanultakat egy „igazi törökön” is lehessen gyakorolni.

4. Az órákon nem csak a nyelvre koncentrálunk, de a török kultúrát is közelebb hozzuk hallgatóinkhoz.


Pillanatképek az óráinkról:

Ne csak törökül tanulj, ismerd meg velünk a török kultúrát is!

Ha még nem szeretnél egy tanfolyamba belevágni, a Türkinfo Nyelvsuli oldalán megtalálod a "Haydi, tanuljunk törökül!" című ingyenes nyelvleckéket és a megoldókulcsokat is.

GYIK

1. Mikor kezdődnek a kurzusok?

A csoportos kurzusokat akkor indítjuk, ha elegendő jelentkező gyűlik össze, legyen szó kezdő vagy haladó csoportról. Tehát a jelentkezéseket folyamatosan várjuk. 

Az online kurzust bármikor el lehet kezdeni, hisz ott csak a hallgatónak és a tanárnak kell közös időpontot találniuk.

2. Helyileg hol tartják a csoportos órákat?

A csoportos órákat Budapesten tartjuk, több helyszínen is. Az, hogy az éppen szervezés alatt álló kurzus hol kap majd helyet, csak akkor derül ki, amikor elég számú hallgató jött össze. 

3. Milyen tankönyvből tanítanak?

A Yeni Hitit tankönyvcsomagból tanítunk, amelynek a beszerzésében is tudunk segíteni. 

4. A tankönyveket hol tudom beszerezni?

Ha jelentkezel nálunk, és indul a csoportod, a kollégánknál jelezheted az igényedet, és a kezdéskor kézhez kapod a saját példányodat.

5. Milyen szinteken tartanak csoportos órákat?

Csoportos órát mind kezdő, mind haladó szinten tartunk.

6. Szeretném meglátogatni először az órát, lehetséges ez?

Természetesen lehetséges, vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlapon, és megszervezzük neked, hogy meglátogasd valamelyik óránkat.

7. Nem vagyok már kezdő, milyen csoportba tudok jelentkezni?

Azokkal a jelentkezőkkel, akik már nem kezdők, online szintfelmérő tesztet íratunk. A teszt egy online kitölthető kérdéssorból és egy skype-os beszélgetésből áll, amit az egyik oktatónk tart. A teszt eredménye alapján meghatározzuk a jelenlegi tudásszintet, és felkínáljuk, mely csoportokba van bekapcsolódási lehetőség. Elegendő jelentkező esetén új csoportot indítunk, tehát folyamatosan várjuk a haladó jelentkezőket is. 

Kérdésed van? Válaszolunk!