Rögtön a jövő év második napján egy új török sorozat indul az egyik magyar csatornán

Kép forrása: youtube

Mostanában nagy sikernek örvendenek a török szériák, idén számos ilyen sorozat került képernyőre Magyarországon. Jövőre sem kell mellőznünk az új török produkciókat, ugyanis 2023 elején máris érkezik egy újabb széria. A Mavi szerelme (Aşk ve Mavi) ugyanis január 2-án, hétfőn 18:50-kor indul a Dunán. A produkció minden hétköznap látható lesz a csatornán. A drámasorozat 2016 és 2018 között összesen 3 évadot élt meg Törökországban.

Ali egy gazdag család fia, akit egy Ahmet nevű férfi megöléséért börtönbe zártak. A büntetése alatt egy Mavi nevű lány leveleken keresztül kapcsolatba lép vele, és annak ellenére, hogy a férfi még sose látta, beleszeret. Amikor Ali végül kiszabadul, úgy döntenek, hogy azonnal összeházasodnak. Azonban Mavi nem véletlenül neki írt leveleket. A lány a meggyilkolt Ahmet nővére, és bosszút akar állni testvére miatt.

Forrás és bemutató videó: sorozatwiki.hu


1 COMMENT

  1. Ha már sorozatokról van szó, korábban pedig Sirincéről, kérdezni szeretném, szerepelt-e Sirince valamelyik török sorozatban? Valami azt súgja, hogy igen, próbáltam keresni, de nem találtam rá. Megköszönöm,
    ha tudnának válaszolni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here