Megszületett a döntés: hatalmas műsorváltozás az RTL-en, borul minden délutáni műsor

Kép forrása: commons.wikimedia.org

Beerősít az RTL, növelni szeretné a délutáni nézettségi adatait, ezért január 23-tól komoly stratégiai- és műsorváltozás lesz 12 és 18 óra között a csatornán.

Lényegtelen sávokba száműzik az új török produkcióikat és egy-egy korábban már bemutatott amerikai és magyar szériára helyezik a hangsúlyt:

Január 23-tól, hétköznaponként A sors játéka 3 és fél órával korábbra kerül. A török széria innentől 15:25 helyett, pontban 12 órakor folytatódik. Az örökség ára jelenleg az RTL délutánjának legkiemeltebb sávjában, a Híradó előtt kerül képernyőre. Azonban ezt a szériát is jóval előbbre pakolják és 16:40 helyett, 13:10-től lesz látható. Az Everwood ismétlése a pedig 12:55-ről, 14:30-ra kerül.

Az igazán meglepő változást azonban a két fő, délutáni sávjukban lépik meg – írja a Sorozatwiki.

15:30-kor megjelenik Az újonc (The Rookie) című, 2018-as amerikai humoros krimisorozat az RTL-en. A Castle sztárjának (Nathan Fillion) saját szériája az elmúlt években a VIASAT3-on és az AXN-en volt látható, illetve tavaly novemberben az RTL jóvoltából streamingen is debütált. A SorozatWiki megfigyelése alapján, a platform toplistái szerint egy ideig Az újonc lehetett az RTL+ legnézettebb külföldi produkciója. A sorozat középpontjában John Nolan áll, aki egy sorsfordító esemény után elhatározza, hogy beteljesíti az álmát, és idősebb kora ellenére rendőrnek áll.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here