Koronavírus-fertőzöttek az Aşk 102 sorozatban

Hétfő reggel arra hírre ébredtünk, hogy a nagy sikerű, ám sokak által vitatott tartalmú Aşk 101 sorozat második évadának gyártásában részt vevő két főszereplő is koronavírus-fertőzött. Mostanra már tudjuk, hogy a harmadik sztár is megfertőződött.

A Netflix-produkció második évadának forgatását júniusban, a karantén utáni nyitást követően kezdték meg Aşk 102 címen. Már március óta téma az, hogy szabad-e ebben az időszakban forgatásokat tartani. Úgy tűnik, valóban bekövetkezhet az, amitől féltek: ha bekerül a stábba egyetlen fertőzött,  vesztét okozhatja az egész produkciónak.

Alina Boz (Eda szerepében – képünkön bordó dzsekiben) és Kubilay Aka (Kerem – képünkön középen) jelentették be először, hogy pozitív lett a tesztjük. Természetesen ez azt jelentette, hogy a teljes stábot tesztelték koronavírusra, így kiderült, hogy már Ipek Filiz Yazıcı (Işık – képünkön a szőke hajú színésznő) fertőzött.

A legérdekesebb az, hogy a bennfentes információk birtokában lévők azonnal elméleteket gyártottak azzal kapcsolatban, hogy mely más sorozatokat érinthet ez az információ. Nem egyet, és nem is kettőt. Felhívjuk a figyelmet: ez egyelőre csak spekuláció, de igenis lehetséges forgatókönyv.

forrás: 愚木混株 Cdd20 képe / Pixabay

Kubilay Aka ugyanis a napjaink egyik legnépszerűbb, harmadik szezonját gyártó Çukurban is jelentős szereplő, Celasun figuráját alakítja. Így teljes pánik tört ki abban a stábban is, és attól tartanak, hogy megfertőzte a főszereplőt, Aras Bulut İynemlit.

Aras Bulut İynemli pedig együtt él Bige Önal színésznővel, aki az egyik főszerepet játssza a Sen Çal Kapımı romantikus sorozatban.

Ipek Filiz Yazıcı is dolgozik más feladatokon is, többek között a most képernyőre kerülő, még csak néhány epizódot megért Yeni Hayat sorozaton, mely így szintén forgatási szünetet tart, és tesztelik a teljes stábot.

A Yeni Hayat sorozat főszereplője Serkan Çayoğlu, aki ha a forgatáson közeli kapcsolatba került Ipekkel, és elkapta tőle a vírust, akkor könnyedén tovább adhatta azt szerelmének, Özge Gürelnek, aki pedig a női főszeplője a – szintén nyáron elindult és sikeres – Bay Yanlış sorozatnak.

Erdem Éva – Türkinfo


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here