Ismét átvariálja hétköznap esti kínálatát az RTL Klub

Szerdánként maradnak a Szulejmán premier epizódjai.

Ismét átvariálja hétköznap esti kínálatát az RTL Klub

Kis túlzással, tavaly október vége óta A Fal és A Piramis dominálják a hazai tévés piacról szóló híreket. Idén év elején pedig két téma, utóbbi nézettségi sikere és ennek következményeként az RTL Klub műsorváltozásai kerültek a középpontba. Február elején volt a legutóbbi váltás, és most ismét alakítanak az esti kínálaton.

Február 5-én indult A Fal az RTL Klubon, méghozzá egy időben a TV2-n hetek óta nagy sikerrel futó A Piramissal. Az első nap Sebestyén Balázs műsora nyert, és másnap is remekelt az RTL Klub, a Stohl András vezette vetélkedő azonban fokozatosan erősödve átugrotta a falat és a helyzet a hetedik héten sem változott: ezért lép ismét, idén sokadjára az RTL Klub.

A Fókusz visszakerül a Híradó mögé, így február 19-től kezdődően hétköznap esténként 7 órától lesz látható. Emiatt A Fal fél órával később, 19 óra 35 perctől várja a nézőket az RTL Klubon. Az utóbbi hetek adataiból jól látszott, hogy A Piramis akkor volt igazán erős, amikor a Barátok közt ment ellene. Ezzel a lépéssel vennék el a TV2-s vetélkedő fölényét. De kérdés, a Fókusz mennyire tudja az RTL Klubon tartani a nézőket és nem kerül-e rosszabb helyzetbe a tévéadó.

Folytatás és képek

Forrás: musorvizio.blog.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here