Három új török sorozat érkezik a TV2 Csoport csatornáira – előzetesek is érkeztek

Kép forrása: media1.hu

A TV2, a SuperTV2 és az Izaura TV képernyőjére is új sorozatok érkeznek, bennük több más szériákból már ismert színésszel.

A TV2 Csoport mai közleménye szerint október 11-én 20 órakor kezdődik A házasság buktatói című családi dráma a SuperTV2 műsorán. A The Split című díjnyertes brit sorozat törökországi remake-je egy családi vállalkozás hétköznapjait mutatja be.

Çolpan Cevher neves válóperes ügyvéd isztambuli irodájában együtt dolgozik a lányaival. A legidősebb, Azra hirtelen elhagyja a céget, hogy csatlakozzon egy riválisához, míg makacs nővére, Sanem, az édesanyjával marad. Testvérük, Güneş az ügyvédek világától távol tartja magát. Ha nem lenne elég komplikált az életük, visszatér az apjuk – aki 25 évvel korábban megszökött a dajkával -, hogy visszaszerezze a részét a családi vállalkozásból.
Az anya karakterét játszó Sumru Yavrucuk ismerős lehet a nézők számára a Nehir – A szerelem arcaiból. A legkisebb lányt alakító Tülin Ece pedig a Nagykövet lánya című sorozatban volt látható.

Újabb török sorozattal bővül az Izaura TV kínálata is. Október 13-án 21 órától A végzet fogságában című sorozat érkezik, olyan török színészek főszereplésével mint Demet Özdemir, akit már több telenovellában is láthattak a magyar nézők, vagy Ibrahim Celikkol, a Remények földje egyik színésze.

Az igaz történeten alapuló szerelmi dráma Zeynep és Mehdi lelki utazását mutatja be. A gyermekkori szenvedések örökre rányomták bélyegüket a két fiatal életére, ám egymás oldalán a valódi összetartozás érzésére lelnek rá.

Folytatás és az előzetesek

Forrás: media1.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here