Fogd a kezem! Háztetőre vitte autista öccsét az öngyilkosságot fontolgató lány

A fiatal lány öngyilkos akar lenni. A háztetőre viszi az autista öccsét is azzal, hogy repülni fognak, mint Superman. Mielőtt azonban bekövetkezne a tragédia, ismerkedjünk meg Azra és Mert történetével, hogyan jutottak idáig. Az egész egy repülőúton kezdődött…

A Fogd a kezem! című török sorozat minden hétköznap 18.45-től látható a Dunán, ismétlés másnap reggel 8.35-kor.

Azra (Alina Boz) és Cenk (Alp Navruz) is az Egyesült Államokból tart hazafelé Törökországba. A jól szituált családból származó lány gasztroiskolát végzett a nagy vízen túl, és most visszatér Isztambulba, hogy besegítsen az étteremtulajdonos édesapjának. A jómódú fiatalember kevésbé jó hátszéllel érkezik, lévén kirúgták az egyetemről. A két fiatal útja a repülőgépen keresztezi egymást, nem a legideálisabb körülmények között. A lányt ugyanis zavarja a fülhallgatóból áradó zene, ráadásul a fiú nem hajlandó lejjebb venni a hangerőt. És hogy a bosszúság teljes legyen, a leszállás után, a csomagkiadónál összekeverik a bőröndjeiket.

Az élet azonban újabb és újabb megpróbáltatásokkal szolgál számukra. Miután az apja meghal egy éttermi gázrobbanásban, a kényelmes, védett életet élő lány élete egyik napról a másikra széthullik. Hamarosan kiderül, hogy az apja komoly adósságot halmozott fel, így Azra és az autista öccse, Mert az utcára kerülnek. Megpróbálnak boldogulni, azonban a fiú hamarosan eltűnik.Cenket nem fogadják kitörő örömmel otthon. Pedig a családi vállalkozást, melyet a nagymama irányít, egy napon várhatóan ő fogja majd átvenni. Feride azonban kemény asszony, és amikor megtudja, hogy az unokája nem fejezte be az egyetemet, büntetésből végig kell járnia a szamárlétrát. Cenk így a konyhán kezdi a munkát. Miközben Azra kétségbeesetten keresi az öccsét, találkozik Feridével, aki munkát ajánl neki. Azra és Cenk így újból találkoznak, és a kezdeti hűvös viszony lassan oldódni kezd köztük. Amikor az ifjú megtudja, hogy mi történt a lány öccsével, együtt indulnak Mert keresésére.

Folytatás és a beharangozó videó

Forrás: www.blikk.hu


hun_1ado

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here