Egyetlen török sorozat sem jelenik meg új epizóddal

Legutóbb 2018 decemberében láthattak új epizódot a nézők kedvenc sorozataikból. Megszokott, hogy az új év elején kimarad egy-két hét, mire új résszel jelentkeznek az alkotók, de most szokatlanul hosszúra nyúlt a szünet.

Január első hetében még elfogadták, hogy nem érkezett meg a várva várt előzetes, majd az új rész sem. A második héten már mindenki aggódni kezdett, és egyre többen kérdezték, hol a kedvenc sorozatuk új epizódja.

A Jet Sosyete (Szuper társadalom) vígjátéksorozat forgatókönyvírója és egyik főszereplője, Gülse Birsel a közösségi médiában jelentetett meg nyilatkozatot: „Fontos közzététel: minden januárban 1-2 hétre szünetet tartunk. Ennek oka az, hogy a tévécsatornákon januárban ne jelenjenek meg reklámok. Idén a reklámozási helyzet kicsit nehézkesebb, a szerződéskötések nehezen haladnak. Ezért a Török Televízió- és Rádió (TRT) kivételével minden csatorna megegyezést kötött, hogy január 21-ig egyik sorozatnak sem jelenik meg új része. Kis türelmet kérünk. Január 23-a szerdától ismét együtt leszünk!”

Így a nézők nem tudnak mást tenni, mint várnak és várnak. Vagy újra megnézik a korábbi epizódokat.

A jelenleg legnépszerűbb sorozatok egyikének, az Istanbullu gelin (Isztambuli menyasszony) című sorozatnak a nézői a 69. epizódig látták kedvencüket; a Jet Sosyete (Szuper társdalom) a 27. résznél tart, a viszonylag új, de óriási sikerrel vetített Çarpışma (Összeütközés) 7. epizódjával, a romantikus vígjáték, az Erkenci Kuş (Korai madár) pedig a 27. epizód epizóddal zárta az óesztendőt.

Erdem Éva – Türkinfo


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here