Bombahír a rajongók számára: új női főszereplő a Sefirin Kızı sorozatban

A Sefirin Kızı 2019 decembere óta fut a Star Tv képernyőjén és népszerűsége töretlen. A két szerelmest – Sancar egy farmer fia, Nare pedig a nagykövet lánya – Engin Akyürek és Neslihan Atagül Doğulu alakítja.

Mi is írtunk róla, hogy 2021-ben, a 35. résztől már nem a korábbi forgatókönyvírók jegyzik a sorozatot: a gyártó újakkal szerződött le, ezen kívül több, a kezdetek óta szereplő színész is távozik a sorozatból, és nagy valószínűséggel újak is érkeznek majd.

Ekkora változásra senki nem számított.

forrás: gazetevatan

Pár napja robbant a bomba, hogy a főszereplő Neslihan Atagül elhagyja a produkciót, ennek oka pedig egészségügyi probléma. Egyúttal új sztár érkezik: Tuba Büyüküstün csatlakozik a stábhoz.

A színésznő a közösségi médiában így jelentette be a hírt: “Részben ismerős, részben teljesen új utazás kezdődik. Régi színésztársammal, a szeretett Enginnel, kedvenc forgatókönyvírómmal, barátommal, Eylemmel, a szektorban töltött első éveimben megismert Emrével, a sokszor társamul szegődött Star TV-vel, ám egy teljesen új szerepben találkozom veletek.”

Mindenki izgatottan várja, hogy a két sztár, akik 2014-ben a Piszkos pénz, tiszta szerelemben (Kara Para Aşk) sorozatban tökéletesek voltak együtt, hogyan folytatják a közös munkát most a Nagykövet lányában. Néhány rajongó természetesen nem tudja elképzelni a sorozatot Neslihan nélkül, mások szerint jót fog tenni a váltás.

Erdem Éva – Türkinfo


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here