Türkiye Scholarships- ösztöndíj Törökországba (1. rész)

istanbul_iniversitesiIdén én is jelentkeztem a Türkiye Scholarships ösztöndíjra, aminek túl vagyok mindkét fordulóján, már csak az eredményre várok, amely az ígéret szerint júliusban érkezik. Ez egy nagyon jó lehetőség azoknak, akik Törökországba szeretnének jönni hosszabb időre, vagy akik szeretnének továbbtanulni, és nem szeretnének otthon súlyos százezreket fizetni szemeszterenként, vagy aláírni egy előnytelen szerződést.
Három bejegyzésben szeretném összeszedni Nektek, hogy mi is ez az ösztöndíj, hogyan kell jelentkezni, és hogy mire érdemes figyelni a szóbeli interjún. A következő linken találjátok a program honlapját:

http://www.trscholarships.org/index.php/en/

A Türkiye Scholarships egy olyan ösztöndíj program, amely külföldieknek nyújt lehetőséget Törökországban tanulni- török vagy angol nyelven. Honlapjuk szerint céljuk Törökország és a többi ország közötti együttműködés erősítése, valamint egy globális értelmiség kinevelése. A legfőbb területek, amelyen lehet tanulni: történelem, szociológia, bölcsészet, török-iszlám művészetek, török tanulmányok, török folklór és gasztronómia.

Tovább


hun_1ado

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here