KEZDJ EL ÖSSZEFÜGGŐEN BESZÉLNI TÖRÖKÜL!

Még 1 üres hely a kezdő csoportban!Kurzus nélkül vs. kurzus után:

Kurzus nélkül

Már egy ideje azzal foglalkozol, hogy letöltsd az interneten fellelhető ingyenes nyelvleckéket és segédanyagokat. Önállóan haladsz velük, de időnként úgy érzed, a nyelvtani rész zavaros, és állandóan nem zaklathatod azokat sem, akik előtted járnak a nyelvtanulásban. Viszonylag sok szó ragadt rád a kedvenc török dalaidból, a szótanuló kártyákról, és egy-egy török sorozatot is bevállalsz felirattal, de úgy érzed, hogy nem elég. Magával ragadott a nyelv, és még többet szeretnél tanulni.

Kurzus után

Rájössz, hogy az eddig felcsipegetett tudás nem is kevés, és hálás vagy a sok-sok online nyelvleckének és a barátaidnak. A török nyelvoktatóval lépésről lépésre haladtok a nyelvtanban, és érzed, ahogy szép lassan a helyére kerülnek a dolgok. Már nem csak használod a nyelvi fordulatokat, hanem érted is, és a stabil alapra egyre könnyebben épülnek rá az új ismeretek. Mondatokat tudsz alkotni, mersz beszélni, a török ismerőseid rögtön észreveszik a különbséget.

Mit kínálunk neked?

  • Az órákon nem csak a nyelvre koncentrálunk, de a török kultúrát is közelebb hozzuk hozzád. 
  • Török anyanyelvűekkel is tudsz gyakorolni tematikus óráinkon.  
  • Kiscsoportos óráinkon mindig sor kerül rád. 
  • Szakképzett nyelvtanáraink nagyon jól tudják, hogyan tanítsák a török nyelvet a magyar hallgatóknak. 
  • Óráink családias hangulatban telnek.
Jelentkezem a kezdő kurzusra

Mit mondanak rólunk?

"A Türkinfo Alapítvány török kezdő nyelvkurzusát azoknak ajánlom, akik nem hagyományos, "tankönyvszagú" és kizárólag "nyelvvizsga-orientált" oktatásra vágynak. Bár rendelkezünk tankönyvvel és munkafüzettel, a képzés tanrendjét a csoport hallgatóinak személyes utazási élménye, érdeklődési köre is meghatározza. A nyelvsuli egyedülálló abból a szempontból, hogy a török nyelv mellett a török kultúra és hagyományok megismerésére is nagy hangsúlyt fektet. Az órákon úgy fejlődik a tudásunk, hogy közben megtanulunk török kávét és teát főzni, megkóstolhatunk török édességeket, megismerkedünk török városokkal, Törökország földrajzi adottságaival, a török költészettel és hangszerekkel, meglévő nyelvtudásunkat és bátorságunkat pedig anyanyelvű vendégeken tesztelhetjük. Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hiszen olyan elképesztően energikus, anyanyelvű tanár segítségével teszem mindezt, aki a személyiségéből fakadóan már az első alkalommal a csoport szívéhez nőtt. Ha újból kezdeném is a Türkinfo csapatát választanám." - Ariella

"2013-ban egy körutazás alkalmával jártam először Törökországban és már akkor megragadott az ország kultúrája, az emberek. Ekkor döntöttem úgy, hogy szeretném a nyelvet is megtanulni. Mivel nem a fővárosban élek, így nem volt lehetőségem arra, hogy nyelviskolába járjak, mert az órák hétköznap esténként voltak. Nagyon örültem a kezdeményezésnek, hogy a Türkinfo hétvégi lehetőséget is biztosít a nyelvtanulók számára, ezért jelentkeztem is a kezdő csoportba. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, a nyelvtani dolgokon kívül Törökországgal is megismerkedünk. Most, hogy már egy ideje tanulom a nyelvet, egyre több mindent megértek, ha egy török nyelvű cikkbe botlok, ami örömmel tölt el és ez ösztönzőleg hat rám. Köszönöm a Türkinfónak a lehetőséget!" - Katalin

„Az órák barátságos hangulatban telnek, szinte játszva tanulunk. Kötetlen beszélgetések ezek, a tananyagba észrevétlenül beleszőve a napi dolgaink, a saját életünk. Szeretek az órákra járni, kikapcsolok, ugyanakkor tanulok is.” – Ica 

Mikor kezdődik a kurzus?

A tervezett kezdés időpontja: 2019. március eleje.

Hánykor kezdődnek az órák?

Az órák csütörtökönként 18.30-20.00 között lesznek Budapesten, a 13. kerületben.

Meddig jelentkezhetek?

MÉG VAN 1 ÜRES HELYÜNK!

Mennyibe kerül?

Kurzusaink ára mindig attól függ, hányan jelentkeztek egyszerre. Diákoknak 5% kedvezményt biztosítunk a tanfolyam árából!  

* A feltüntetett díj nettó ár, az áfát nem tartalmazza.  

Jelentkezem a kezdő kurzusra

4 + 1 érvünk van, hogy velünk tanulj törökül

1. Az órákon nem csak a nyelvre koncentrálunk, de a török kultúrát is közelebb hozzuk hallgatóinkhoz.

2. A modern török nyelvet oktatjuk, és a szlenget is fontosnak tartjuk.

3. Nyelvtanáraink sokéves nyelvoktatói tapasztalattal rendelkeznek.

4. Anyanyelvi tanárok bevonásával biztosítjuk a lehetőséget, hogy a megtanultakat egy „igazi törökön” is lehessen gyakorolni.

+ 1. A világon közel 80 millióan beszélnek törökül, ezzel a török nyelv a 19. azon a világranglistán, amelyet az egyes nyelvet beszélők száma alapján állítottak össze.  

 

Pillanatképek az óráinkról:

Kérdésed van? Válaszolunk!

Még több infót szeretnék, megnézem a Türkinfo Nyelvsuli oldalát!