„Úti élményeim iszlám országban” fotópályázat pályázati kiírás

A Magyarországi Muszlimok Egyháza „Úti élményeim iszlám országban”néven fotópályázatot hirdet.
A fotópályázat célja az iszlám országok kultúrájának, az ott élő emberek életmódjának bemutatása, népszerűsítése.
Pályázni maximum 3 darab, iszlám országban (például Törökország, Egyiptom, Tunézia, Marokkó, Malajzia, Szíria, Dubai, Jordánia, Libanon, stb.) készített olyan egyedi fotóval lehet, melyeknek szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik a pályázó.
A pályázaton vallás és felekezeti hovatartozástól függetlenül bárki indulhat!
A pályázat ismertetése:
A fotópályázaton két kategóriában lehet nevezni:
  1. Amatőr fotók kategória
  • Az amatőr fotók kategóriában közönségszavazás dönti el, hogy melyek a legjobb pályaművek. A legtöbb szavazatot elérő képeket beküldők értékes nyereményeket kapnak.
  • Az amatőr kategóriára beküldött fotókra a pályázat lezárása után 2015. október 1-től október 15-ig szavazhat a közönség.
  1. Profi fotók kategória
  • A profi fotók kategóriában szakmai zsűri választja ki a legjobb pályaművet, amelynek díjazása két darab repülőjegy Isztambulba.
Pályázni mindkét kategóriában szerzőnként maximum 3 darab, iszlám országban készített olyan eredeti, egyedi fotóval lehet, melyeknek szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik a pályázó.
A fotók feltöltésére és a pályázó adatainak megadására az iszlam.com/fotopalyazat és a facebook.com/iszlamcom oldalon van lehetőség.
A beküldött fotók jóváhagyás után a beküldés sorrendjében kerülnek ki az iszlam.com/fotopalyazat és a facebook/iszlamcom oldalra.
A fotópályázat beküldési határideje 2015. június 12-tól szeptember 30-ig tart. 
 Képek nevezése:
• A feldolgozandó téma: az iszlám országok és muszlimok kultúrája, építészete, szokásai, életmódja.
• Minden jelentkező 3 fotóval pályázhat. A fotók lehetnek tájképek, életképek vagy portrék is.
A képek technikai feltételei:
• A pályázatra fotó csak digitális formában nyújtható be!
• Képek mérete: fekvő kép esetén minimum 2000 pixel széles, álló formátum esetén minimum 1200 pixel széles JPEG fájl.
• Monokróm (pl. fekete-fehér, szépia) és antik képi hatás beállítása is engedélyezett, több képből összeillesztett panorámát is elfogadunk. • A pályázatra diáról szkennelt és korrigált fotó is nevezhető.
• A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a beérkezett fotókat előzetesen elbírálja és csak a pályázati kiírás céljának megfelelő fotókat tegye közzé oldalán.
Feltételek és szerzői jogok:
Pályázó a pályázati anyag beküldésével automatikusan:
• elfogadja a pályázati feltételeket,
• nyilatkozik, hogy az általa feltöltött képek szerzői joga őt illeti, továbbá a feltöltött kép, más személyiségi jogait nem sérti,
• elfogadja, hogy az oldalra csak azok a nevezett fotók kerülnek feltöltésre, melyek megfelelnek a pályázati feltételeknek, illetve elérik azt a szintet, amit a fotópályázat elindítói elvárnak,
• hozzájárul, hogy az MME a fotóikat – a szerző megjelölésével – a saját weboldalain, Facebook oldalán, kiadványaiban, illetve kiállítások alkalmával a szerző nevének feltüntetésével térítésmentesen használhatják akár a pályázat zárása után is.
A pályázat részletei:
A feltöltési oldalon lévő minden információt pontosan meg kell adni, ezek nélkül a képek nevezése nem érvényes.
A honlapunkra felöltött fotókat a facebook.com/iszlamcom oldalon is közzétesszük. A pályázat értékelésébe nem számítanak bele a Facebook oldalunkon leadott lájkok és megosztások! Csak az iszlam.com/fotopalyazat és a facebook.com/iszlamcom oldalon leadott szavazatok számítanak az értékelésbe! A határidő lejárta után a szavazatok száma alapján hirdetjük ki a nyertest.
iszlam.com
125988415c937d746225836d7c6a64ea_L

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here