Troya Élelmiszer Üzlet

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMagyarország legnagyobb török élelmiszer üzlete nyílt meg 2012-ben a Népszínház utcában. A Troya élelmiszer üzlet 700m2 alapterületen várja a vásárlóit.

Közel 40 000 iszlám vallású ember él Magyarországon, és nekik nincs lehetőségük kulturális és vallási hagyományoknak megfelelő élelmiszerek megvásárlására. Ezt a problémát szerették volna megoldani. Ezért döntöttek amellett, hogy megnyitják a Trója élelmiszer üzletet. Itt lehetőség lesz arra, hogy ki tudják szolgálni az iszlám vallású vásárlóikat. Természetesen ezzel együtt azokat a magyar vásárlókat is szeretettel várják a Népszínház utcai üzletükben, akik szeretnének megismerkedni a keleti ízekkel, hiszen mint köztudott, a török konyha különleges kulináris élvezeteket nyújt annak, aki szeretne megismerkedni vele.

Az üzletben török hentesek dolgoznak, így természetesen az iszlám törvényei szerint vágott és feldolgozott állatok húsát lehet majd megvásárolni. Az üzletben friss tengeri halakat, különféle sajtokat, zöldség és gyümölcsféléket, édességeket és fűszereket kínálnak nagy választékban.

Várjuk Önöket a Népszínház utca Népszínház utca 40. szám alatt.

Cím: 1081 Budapest, Népszínház u. 40.
Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 08.00 – 21.00
Szombat: 08.00 – 20.00
Vasárnap: 09.00 – 19.00

Telefon: 06-1-210-1592

E-mail cím: troyamarket@troyamarket.hu

Honlap: www.troyamarket.hu


1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here