TIZENKÉT ORSZÁG JELEZTE RÉSZVÉTELÉT AZ AUGUSZTUS VÉGI NEMZETKÖZI REPÜLŐNAPRA

  Már tizenkét ország jelezte, hogy kötelékkel részt vesz az augusztus végén Kecskeméten tartandó nemzetközi repülőnapon – mondta Sándor Zsolt vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnokának megbízott helyettese az M1 aktuális csatorna július 13-ai, kedd reggeli műsorában.

  Sándor Zsolt vezérőrnagy kiemelte: mások mellett a „Török Csillagok” és a „Szaúdi Sólymok” is tartanak bemutatót, és több mint húsz nemzetközi hadiipari vállalat is részt vesz a kétnapos rendezvényen. A parancsnokhelyettes közölte: nemcsak a légierő, hanem a szárazföldi haderőnem is megjelenik, bemutatót tartanak a különleges műveleti katonák, a területvédelmi ezredek, a honvéd kadétok, és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem is képviselteti magát. Lesznek gyermekprogramok, valamint négy toborzópont is működik majd a rendezvényen, ahol a hivatásos, a szerződéses és a tartalékos katonai szolgálat iránt érdeklődőket is várják.

  Sándor Zsolt elmondta: elindult a rendezvény honlapja is. A repulonap2021.hu oldalon jegyet lehet vásárolni a rendezvényre, továbbá itt minden friss információt, köztük az aktuális COVID-eljárásrendet is folyamatosan közzéteszik.

  2021. augusztus 28. és 29.

  MH. 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis (Kecskemét, Reptéri út 4., GPS koordináták: 46.918905772141734, 19.74740449605466)

  Kapunyitás reggel 07.00 órától , a rendezvény 18.00 óráig tart.

  Program

  Kép forrása: Gian Marco Anzellotti / wikimedia

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here