2018. szeptember 25.
Türkinfo Állásajánlat

Állásajánlat

Jelen pillanatban 35-en vagyunk a Türkinfo csapatában, és egy dolog közös bennünk: kapcsolatunk Törökországgal és annak lakóival különleges, szenvedélyes, életre szóló. Önkéntesként annyit teszünk bele a honlap és a Türkinfo Alapítvány működtetésébe, amennyit csak tudunk – időnként talán a szívünket és a lelkünket is. Csodákra vagyunk képesek!

Új szakterületekre keresünk most hozzánk hasonló, elhivatott munkatársakat, a munkavégzés többnyire online történik. Ha magadra ismersz, és rendelkezel a szükséges tudással, valamint némi felesleges idővel, köztünk a helyed. Bár fizetni nem tudunk Neked, azt garantáljuk, hogy egy olyan csapat tagja lehetsz, amely fáradhatatlanul dolgozik a török–magyar kapcsolatok erősítésén.

Lektor

  • Magyar nyelvű cikkeink és fordításaink lektorálására keressük új kollégánkat.

Közösségi média oldalak kezelése

  • Ha szívesen szörfölsz a közösségi oldalakon, és tudod, milyen tartalom érdekli a követőket, akkor akár a Türkinfo oldalainak a kezelésébe is bekapcsolódhatsz.

Ha érdekel valamelyik pozíció, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@turkinfo.hu e-mail címen, és elküldjük a részleteket.

A Türkinfo Csapata

Frissítve: 2018. június 20.