SZERETED TÖRÖKORSZÁGOT, A TÖRÖK KULTÚRÁT, ÉS KÖZELEBBRŐL IS MEGISMERKEDNÉL MINDENNEL, AMI „TÖRÖK”?

AKKOR CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

Új szakterületekre keresünk most hozzánk hasonlóan elhivatott munkatársakat – a munkavégzés 100%-ban online! Ha magadra ismersz, és rendelkezel a szükséges tudással, valamint némi felesleges idővel, szeretettel várunk! Bár fizetni nem tudunk Neked, azt garantáljuk, hogy egy olyan önkéntes csapat tagja lehetsz, amely fáradhatatlanul dolgozik a török–magyar kapcsolatok erősítésén.


LEKTOR

Ha Te sem viseled el a helyesírási hibákat, akkor biztosan tudsz nekünk segíteni a magyar nyelvű cikkeink és fordításaink helyrepofozásában! Angol tudás minimum szükséges, a török pedig előny!

ONLINE MARKETING MUNKATÁRS

Ha nem idegen tőled, hogyan épül fel egy Facebook-kampány, hogyan készül el egy hirdetési szöveg és egy kreatív, használtál már MailChimpet, esetleg Leadpages-t, akkor Téged is várunk a Marketing Csoportba!

HR MUNKATÁRS

Ha tudod, hol lelhetők fel a legelvetemültebb Törökország-rajongók, akik szívesen csatlakoznának az önkéntes csapatunkhoz, és azt is tudod, milyen módszerekkel lehet hozzánk csalogatni őket, jelentkezz, és avass be minket!

FACEBOOK-OLDAL KEZELŐ

Ha egyébként is sokat lógsz Facebookon, és szívesen lennél a Türkinfo oldalának egyik karmestere, akkor feltétlenül várjuk a jelentkezésed!

TÖRÖKSOROZAT-SZAKÉRTŐ

Ha nagy rajongója vagy a török sorozatoknak, tudod, ki kivel és mikor, plusz van huzalmad a cikkíráshoz is, jelentkezz, légy a sorozatos cikkírónk!

HOGY MIÉRT ÉPPEN A TÜRKINFÓHOZ?

Jelen pillanatban 35-en vagyunk a Türkinfo Csapatban, és egy dolog közös bennünk: kapcsolatunk Törökországgal és annak lakóival különleges, szenvedélyes és életre szóló. Önkéntesként annyit teszünk bele a honlap és a Türkinfo Alapítvány működtetésébe, amennyit csak tudunk – időnként talán a szívünket és a lelkünket is. Együtt csodákra vagyunk képesek!

Ha érdekel valamelyik pozíció, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@turkinfo.hu e-mail címen, és elküldjük a részleteket.