SZERETED TÖRÖKORSZÁGOT, A TÖRÖK KULTÚRÁT, ÉS MINDEN ÉRDEKEL, AMI EGY KICSIT IS „TÖRÖK”?

Tovább olvasom!

CSATLAKOZZ HOZZÁNK, ÉS TANULJ VELÜNK!

Új szakterületekre keresünk most hozzánk hasonlóan elhivatott munkatársakat – a munkavégzés 100%-ban online! Ha magadra ismersz, és rendelkezel a szükséges tudással, valamint némi felesleges idővel, szeretettel várunk! Bár fizetni nem tudunk Neked, azt garantáljuk, hogy nagyon sokat fogsz tanulni Törökországról, ráadásul egy olyan önkéntes csapat tagja lehetsz, amely fáradhatatlanul dolgozik a török–magyar kapcsolatok erősítésén.


ONLINE MARKETING MUNKATÁRS

Ha nem idegen tőled, hogyan épül fel egy Facebook-kampány, hogyan készül el egy hirdetési szöveg és egy kreatív, használtál már MailChimpet, akkor Téged is várunk a Csapatba!

LEKTOR

Ha Te sem viseled el a helyesírási hibákat, akkor biztosan tudsz nekünk segíteni a magyar nyelvű cikkeink és fordításaink helyrepofozásában! Angol tudás minimum szükséges, a török pedig előny!

FACEBOOK-OLDAL KEZELŐ

Ha egyébként is sokat lógsz Facebookon, és szívesen lennél a Türkinfo oldalának egyik karmestere, akkor feltétlenül várjuk a jelentkezésed!

TÖRÖKSOROZAT-SZAKÉRTŐ

Ha nagy rajongója vagy a török sorozatoknak, tudod, ki kivel és mikor, plusz van huzalmad a cikkíráshoz is, jelentkezz, légy a sorozatos cikkírónk!

HOGY MIÉRT ÉPPEN A TÜRKINFÓHOZ?

Jelen pillanatban 35-en vagyunk a Türkinfo Csapatban, és egy dolog közös bennünk: kapcsolatunk Törökországgal és annak lakóival különleges, szenvedélyes és életre szóló. Önkéntesként annyit teszünk bele a honlap és a Türkinfo Alapítvány működtetésébe, amennyit csak tudunk – időnként talán a szívünket és a lelkünket is. Együtt csodákra vagyunk képesek!

Ha érdekel valamelyik pozíció, vedd fel velünk a kapcsolatot!