Törökország: Özil maradna a Fenerbahcénál, ott akarja befejezni

Kép forrása: commons.wikimedia.org

Azok után sem kívánja elhagyni a Fenerbahcét Mesut Özil, hogy március óta nem lépett pályára az együttes első csapatában – írja az MTI.

A korábbi német válogatott labdarúgó márciusban került ki a keretből, sajtóhírek szerint azért, mert összeveszett Ismail Kartal vezetőedzővel.

„A pályafutásomat teljesnek tartom azzal, hogy három és fél évre aláírtam gyerekkori szerelmemhez, a Fenerhez, még úgy is, hogy az első fél évben nem kaptam fizetést” – írta Twitter-oldalán a világbajnok középpályás.

„Még egyszer szeretném hangsúlyozni: a Fenerbahcén kívül semmilyen más klubban nem akarom befejezni a pályafutásomat. Nincs más célom a szerződésemből hátralévő időben, mint hogy ebben a mezben szerepeljek. A döntésem világos és végleges” – tette hozzá Özil.

A 33 éves játékos 2021 januárjában az Arsenaltól igazolt a török együtteshez – amelynek a magyar válogatott Szalai Attila is tagja –, a vezetőség és a szurkolók is nagy reményeket fűztek a játékához. Néhány hónappal később azonban már sok kritika érte a teljesítményét, Ali Koc klubelnök novemberben arról beszélt: a futballistának üzleti ügyei helyett inkább a pályán nyújtott teljesítményére kellene fókuszálnia.

Forrás: www.nemzetisport.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here