Marco Rossi: Úgy tűnik, Szalai Attila a Chelsea-be igazol

Kép forrása: www.fanatik.com.tr

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egy torinói eseményen vett részt, mivel az olasz sportújságírók őt választották Piemont régió legjobb edzőjének idén. Itt válaszolt több kérdésre, az egyik úgy hangzott, van-e olyan magyar játékos, aki illene a Serie A-ba:

Nehéz lenne csak egy nevet mondanom, de most nagyon jónak látom Szalai Attilát, a Fenerbahce játékosát, aki szerintem a Chelsea-be igazol majd.

Nagy klubok figyelik Spanyolországból, de úgy tűnik, hogy már megvan az egyezség a Chelsea-vel” – mondta Marco Rossi a calciomercato.com-ra felkerült videó szerint.

A 23 éves Szalai Attila lehetséges Chelsea-be szerződése már egy ideje téma a sportsajtóban, olyan hír is volt, hogy a londoni klub török rekordot jelentő összeget fizetne érte. A válogatott labdarúgó az elmúlt időszakban kevesebbet játszott a Fenerben, de a hétvégén újra kezdett, kiosztott két gólpasszt.

Szalai 2021 januárjában, 2 millió euró körüli összegért érkezett Törökországba. Azóta 43 meccsen lépett pályára a Fenerbahcéban, három gólja és két gólpassza van eddig.

Forrás: 24.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here