Légiósok: győzött a Fener, Szalai tizenegyest csinált

Kép forrása: www.pikrepo.com

A török bajnokság 3. fordulójában a Szalai Attilával felálló Fenerbahce fogadta az Adana Demirsport, és 4–2-re győzött. A hazaiak magyar válogatott védője végig a pályán volt, a második félidő elején sárga lapot kapott, amikor összehozott egy tizenegyest.

A Szalai Attilát a kezdőcsapatában tudó Fenerbahce bő húsz perc után Enner Valencia tizenegyesével megszerezte a vezetést, majd a félidő vége előtt öt perccel az ecuadori támadó akcióból is betalált, így 2–0-s előnnyel mehetett szünetre a Fener.

A második félidőben villámrajtot vett a házigazda, hiszen Miha Zajc alig három perc játék után háromra növelte csapata előnyét. Ettől viszont életre kelt az Adana – pontosabban Szalai Attila hibájától: a magyar válogatott védő sárga lapot érően szabálytalankodott csapata tizenhatosán belül Henry Onyekuruval szemben, s a megítélt büntetőt Junesz Belhanda gólra váltotta. Alig tíz perc elteltével aztán Artyom Dzjuba is betalált (3–2), ezzel ismét nyílttá vált a mérkőzés. A vendégeknek ugyan volt néhány lehetőségük az egyenlítésre, de a 84. percben Ezgjan Alioszki beállította a Fenerbahce 4–2-es győzelmét jelentő végeredményt.

A meccs krónikájához tartozik, hogy a 83. percben a vendégek Jaroszlav Rakickij kiállítása miatt emberhátrányba kerültek.

TÖRÖKORSZÁG
SÜPER LIG, 3. FORDULÓ
Fenerbahce–Adana Demirspor 4–2
Fenerbahce: Szalai Attila végig a pályán volt, a második félidő elején összehozott egy tizenegyest, és sárga lapot kapott.

Forrás: www.nemzetisport.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here