Légiósok: Döntés született Szalai Attila átigazolásáról – megszólalt az edzője

Kép forrása: www.fanatik.com.tr

A Fenerbahcénak nagy tervei vannak a következő idényben és ehhez szüksége van a foci-Eb-n is remek teljesítményt nyújtó 23 éves magyar védőjére is.

Mint ismeretes, az utóbbi hetekben a török és a nemzetközi sajtóban is téma volt Szalai Attila lehetséges klubváltása. A 23 éves magyar válogatott védő klubjában, a török Fenerbahcéban és a nemzeti csapatban a vasárnap, olasz győzelemmel véget Európa-bajnokságon is felhívta magára a figyelmet érett és megbízható produkciójával.

A hírek szerint neves kérők egész sora (Atlético Madrid, Leicester City, West Ham United, Napoli, stb.) nézte ki magának a fiatal bekket, akit posztján hatalmas ígéretnek tartanak itthon és külföldön is.

Úgy tűnt, a Fener megfelelő ajánlat esetén el is gondolkodna az eladásán (20-25 millió eurós vételárról szóltak a hírek), de az új edző, a portugál Vitor Pereira érkezése változtatott a szituáción. És egy friss hír szerint a tréner kimondta az “utolsó szót” a januárban igazolt Szalai ügyében. Egy a menedzsmenttel történt egyeztetést követően így nyilatkozott a szakember:

Azon dolgozunk, hogy megnyerjük a bajnokságot a következő idényben. Szalai az egyik legjobb játékosunk, ő lesz az egyik olyan csapattag, aki a legtöbbet teheti hozzá a sikerhez vezető úton. Szükségem van Szalaira a bajnoki cím eléréséhez. Nyilván a klub érdekei is számítanak, de szerintem Szalainak maradnia kell még egy szezont, mindegy, milyen jó ajánlatot kapunk érte

– fogalmazott a portugál vezetőedző a török Fanatik cikke szerint.

Forrás: www.csakfoci.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here