Chelsea: Abramovics Törökországban venne új klubot

Kép forrása: twitter.com

Hamarosan megtörténhet a Roman Abramovics tulajdonában lévő Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea eladása, a milliárdos orosz üzletember azonban sajtóhírek szerint máris új klubot venne, méghozzá Törökországban.

A török Fanatik értesüléseire hivatkozva a Marca és az As is beszámolt róla, hogy a Chelsea-től (kényszerű okokból) hamarosan megváló Roman Abramovics továbbra is szeretne futballklub-tulajdonos lenni, célpontja pedig a török élvonalban szereplő Göztepe.

Az Izmirben található klub nem most éli története legszebb időszakát: elmúlt hét bajnokiját egyaránt elvesztette, így jelenleg a tabella 18. helyén áll – nyolc pontra lemaradva a bennmaradást érő 16. helytől.

A Göztepe jelenlegi tulajdonosa, Mehmet Sepil már korábban jelezte, hogy nyáron megválik a klubtól, a Fanatik szerint pedig már az első találkozót is megejtette Abramoviccsal az üzlet kapcsán. A Marca arról ír, a tárgyalások következő körét már a napokban megejthetik.

Abramovicsot március 12-én fosztották meg igazgatói tisztségétől a Chelsea-nél, miután a brit kormány súlyos szankciókkal sújtotta őt az orosz–ukrán háború kapcsán.

Forrás: www.nemzetisport.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here