Azonnali hatállyal felfüggesztették klubjánál a német világbajnok labdarúgót

Kép forrása: www.pikrepo.com

Hivatalos közösségi portáljain jelentette be a török élvonalbeli Fenerbahce, hogy két játékosát határozatlan időre felfüggeszti, ezáltal nem vehetnek részt sem edzésen, sem mérkőzésen. Az érintett két játékos a korábbi Arsenal- és Real Madrid-sztár Mesut Özil, illetve a török válogatott Ozan Tufan.

A csütörtök délután tájékoztatás alapján a török klub szűkszavúan csak játékosaik azonnali hatályú felfüggesztését közölte, az okáról nem adott tájékoztatást.

Mesut Özil 2021 januárjában hagyta el az Arsenalt és szerződött a török klubhoz azok után, hogy Londonban az utolsó kilenc hónapban egyszer sem kapott lehetőséget. Az Arsenal vezetői felbontották Özil szerződését és ingyen engedték el a jelenleg Szalai Attilát is foglalkoztató isztambuli klubhoz.

A 33 éves labdarúgó kilenc gólt szerzett az idei szezonban, legutóbb hétvégén lépett pályára a Konyaspor elleni bajnoki találkozón.

TAVALY NOVEMBERBEN A FENERBACHE KLUBELNÖKE ÉLESEN BÍRÁLTA A NÉMET KÖZÉPPÁLYÁST, ÉS ARRA SZÓLÍTOTTA FEL, HOGY VÁLTOZTASSON HOZZÁÁLLÁSÁN ÉS EDZÉSMUNKÁJÁN.

2018-ban a Bayern München akkori elnöke, Uli Hoeness is kritizálta a 2014-ben világbajnoki címet nyerő játékost.

Özil mellett a 27 éves Ozan Tufan is hirtelen kikerült a Fenerbahce keretéből. A török válogatott támadó középpályás idén februárban érkezett vissza a klubhoz, miután fél éven keresztül a Watfordnál szerepelt kölcsönben.

Forrás: index.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here