A török bajnok két játékosa is egy másodpercen belül kapott két sárga lapot

A török élvonalbeli focibajnokság rangadóján a címvédő Istanbul Basaksehir emlékezetes mérkőzésen, az utolsó negyedórára kilenc főre fogyatkozva kapott ki a Fenerbahce otthonában.

Nem is az öt gól volt igazán emlékezetes, illetve az, hogy a Fener 4-1-re nyert. Az igazán rendhagyó az volt, ahogy a lefújásra kilenc főre fogyatkozott a Basaksehir csapata.

Előbb – már 2-1-es Fener-vezetésnél – a 71. percben a brazil Rafael kapott egy másodpercen belül két sárga lapot Simsek játékvezetőtől. Az elsőt egy szerelési kísérletért, amivel nem találta el a feneres Mame Thiamot, viszont annyira felhergelte magát, hogy szinte nekiment a bírónak, akinek annyi ideje sem volt, hogy visszategye a zsebébe a lapot, mielőtt újra felmutatná.

Három perc telt csak el, amikor a 74. percben a török válogatott, Irfan Kahveci kapott brazil csapattársához hasonló körülmények között villámgyorsan két sárgát.

Az utolsó percekben mmár kettős emberelőnyben a Fener még két gólt szerzett, és végül 4-1-re legyőzte a 12 forduló után csupán a bajnoki táblázat 14. helyen szerénykedő címvédőt.

Forrás: www.origo.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here