A kínos iksz után öngyújtóval dobálták meg a szurkolók a török kapitányt

Kép forrása: www.pikrepo.com

Minden bizonnyal nem így tervezte meg a feljutást a török labdarúgó-válogatott, amely a Nemzetek Ligája C divíziójában négy győzelem után Luxemburgot fogadta, és csak nagy szerencsével úszta meg, hogy vereséget szenvedjen a miniállamtól.

Már a 8. percben látszott, hogy ennek nem lesz jó vége, a török védelem egy bohózatba illő gólt hozott össze, Ugurcan Cakir kapus és Eren Elmali ügyetlenkedését pedig Marvin Martins Santos da Graca megbüntette.

A vendégek még kétszer, 2-1-nél és 3-2-nél is vezettek, végül a Fener középpályása, a csereként debütáló Ismail Yüksek egy távoli bombával állította be a 3-3-as végeredményt.

Ugyan Törökország biztosította feljutását a B divízióba, de se Stefan Kuntz szövetségi kapitány, se a török szurkolók nem voltak elégedettek.

„Mondhatnám, hogy minden védőm kidőlt, így újabb játékosnak kellett meghívót küldenem. Sajnos óriási egyéni hibákat követtünk el, a védekezés mindig a támadásban kezdődik, de mi nagyon sokat rontottunk.

Tetszett a csapat mentalitása, mert minden alkalommal felálltunk hátrányból, de ebből a játékból tanulnunk kell – nyilatkozta Kuntz, akit török lapértesülések szerint öngyújtókkal dobáltak meg az elégedetlen szurkolók.

Forrás és videók: 24.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here