„Minden, ami történik egy mese része, nincs olyan, amit ne lehetne megcsinálni”

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2013-12-20 17:24:57Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

A színésznő, Selma Ergec az egyik legnehezebb szerepet, Hatice szultánát alakítja a Szulejmánban. A sorozatbeli karakteréről és az abból adódó érzésekről, nehézségekről, sőt magáról a forgatásról őszintén mesélt.

A modellből lett színésznő 1978-ban született Németországban. Az érdekesség, hogy nemesi vér csörgedezik ereiben, valójában II.Mahmud szultán családjából származik.

Tanulmányait gyorsan feladta, és amint lehetett belevágott a modellszakmába. Rövid időn belül elismert modellként tündökölhetett Törökországban. Az is gyorsan kiderült számára, hogy egyszerűen nem tud nemet mondani egyik fő vonzalmának, a színészkedésnek, ha tehette különböző filmekben és TV sorozatokban szerepelt, viszont az igazi sikert a Szulejmán hozta el számára.

Nem is gondolnánk a gyönyörű színésznőről, de sokáig nem volt megelégedve magával:
Tinédzser koromban nagyon kritikus voltam saját magammal szemben. A legnagyobb szenvedélyem az volt, hogy egész nap csak modelleztem. A többi lányokat szépnek tartottam, de magamat nem. Aztán teljesült az álmom és divatmodell lettem. Végigvonulhattam a kifutón, amiről mindig is álmodtam.

Selma két és fél év alatt több mint 100 részben alakította Szulejmán húgát, Haticet. Rengeteg impulzus érte a felvételek során, „minden pozitív volt, egy olyan környezetben nem is lehetne máshogy, ahol az emberek segítenek egymásnak. Ha kijössz egy két emberrel, akkor mások is jól kijönnek veled. Ez egy varázslatos dolog.”

A cikk folytatása>>>

rtl.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here