www.tratamente-turcia.ro – egy török orvos által kínált alternatíva a román betegek számára

Murat Gulseven, az Isztambuli Egyetem Cerrahpașa Orvosi Karának diplomás orvosa Romániában telepedett le három évvel ezelőtt. Hamarosan orvosként kezdett tevékenykedni, és a román betegek segítségére sietett. Ma már Prahova megye legjelentősebb magánegészségügyi szolgáltatójának nemzetközi részlegét vezeti. Ezzel egy időben orvostudományi, igazságügyi orvostani és gondozói szakértőcsapattal együtt elindította a www.tratamente-turcia.ro projektet, amely az egészségügyi szolgáltatás területén az egyik legsikeresebb vállalkozás. „Az ön gondja a mi problémánk”, ez a www.tratamente-turcia.ro platform mottója, amely néhány hónapja indult Ploiești-en, és igazi sikernek örvend azok körében, akik külföldön keresnek megoldást egészségügyi problémáikra.

„Romániában gyakran kérik tőlem, hogy ajánljak törökországi klinikákat vagy kórházakat betegségeik kezelésére vagy fizikai megjelenésük javítására. Már számtalanszor megtettem ezt, de mindig fenntartásokkal: amint egy törökországi kórházat ajánlottam egy páciensnek, azután már nem tudtam követni, hogy mi történik ott vele”, mondja Gulseven doktor.

Dr. Gulseven több évtizedes törökországi egészségügyi pályafutása után, hosszú ideig néhány egészségügyi részleg vezetőjeként e terület nagyon jó ismerője lett. Vállalkozóként olyan megoldásra gondolt, amivel minden érintett, de mindenekelőtt a páciens nyerhet.

„Romániai és törökországi barátokkal, olyan szakterületek képviselőivel, mint az orvostudomány, a igazságügyi orvostan és a gondozás, úgy gondoltuk, hogy létrehozunk egy speciális szolgáltatást azoknak a betegeknek, akik külföldön szeretnének orvosi megoldást keresni bajaikra. Arra a következtetésre jutottunk, hogy számunkra nagyon praktikus megoldás, ha nemcsak orvosi, hanem jogi szolgáltatásokat, képviseletet, szállítást, szállást és fordítást is nyújtunk a törökországi kórházakban, a legmagasabb színvonalon, a páciens többletköltsége nélkül. Akkor elindítottuk a www.tratamente-turcia.ro portált, amelyen keresztül lehetőséget tudunk kínálni a román betegeknek arra, hogy törökországi klinikákon és kórházakban részesüljenek kezelésben, maximális biztonság és minőség mellett, a piacon a legalacsonyabb árakon”, meséli Murat doktor.

Részletek>>>


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here