Türkinfo TOP 10 – 2.: Újabb török sorozat érkezik Magyarországra

Kigyűjtöttük, hogy mely cikkeket kedveltétek a legtöbben 2017-ben, íme a TOP 10-es lista 2. helyezettje: Újabb török sorozat érkezik Magyarországra

Még márciusban derült ki, hogy a világ több tévécsatornáján is remek nézettséget hozó török széria, a hazájában is naponta vetített, és mára több mint 500 epizódból álló “Elif” újabb hat ország nézőit fogja meghódítani. Tavasszal még nem tudtuk, de most utánajártunk annak, hogy az így összesen már huszonkét országba eladott sorozatot idehaza melyik tévétársaság tűzi majd műsorára.

A sorozat története Elifről, egy hatéves kislányról szól, aki kénytelen elhagyni családját, beteg édesanyját. Mindezt azért, mert kegyetlen nevelőapja el akarja őt adni, hogy szerencsejátékból felhalmozódott adósságait rendezni tudja. Elif, édesanyja jó barátjához kerül, aki szolgálóként dolgozik egy gazdag családnál. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy Elif biológiai apja pont ennek a gazdag családnak a fia.

Kérdésünkre Pécsi Norberttől, az RTL sajtókapcsolati vezetőjétől megtudtuk, hogy a széria hazai vetítési jogát az RTL Magyarország vásárolta meg. Arról azonban még nincsenek infóink, hogy az “Elif” az RTL melyik tévécsatornáján, és pontosan mikor is kerül adásba.

Forrás: musorvizio.blog.hu


1% ADÓDÉRT 100% Törökország!

Ezúton is köszönjük, hogy az SZJA 1%-ának felajánlásakor gondol a Türkinfo Alapítványra!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here