Török csapat venné kölcsön Özilt az Arsenaltól

A világbajnok játékoshoz nem ragaszkodik Unai Emery.

A Sky Sports információi szerint a Fenerbahce szívesen leigazolná kölcsönbe az Arsenaltól Mesut Özilt.

A 30 éves középpályás az előző szezonban mindössze 20 mérkőzésen lépett pályára kezdőként a Premier League-ben, és nem találta a közös hangot az Arsenal élére tavaly nyáron kinevezett Unai Emery-vel, aki gyakran még a keretbe sem nevezte az irányítót.

Özil még 2018 januárjában írt alá egy új, heti 350 ezer fontról szóló szerződést, amivel ő lett a keret legjobban kereső játékosa, de Emery nem ragaszkodik hozzá.

A Fenerbahce szívesen leigazolná Özilt, de a végleges megszerzését nem engedhetik meg maguknak anyagilag, így egy olyan kölcsönvételi lehetőséggel élnének, amely során a játékos rendkívül magas fizetésének egy részét továbbra is az Arsenal fizetné.

Az Ágyúsok azonban ebbe aligha mennek bele, ugyanis el kell adniuk játékosokat ahhoz, hogy komolyabb igazolásokat hajtsanak végre idén nyáron, Özil kölcsönadása pedig nem sokkal mozdítaná előre ezt az ügyet.

Ráadásul maga a játékos is többször elmondta, hogy jól érzi magát Londonban, és nem szeretne váltani.
A Sky szerint a klubok között egyelőre nem kezdődtek meg a konkrét megbeszélések, csupán közvetítőkön keresztül történt meg a kapcsolatfelvétel.

Forrás: www.goal.com


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here