Ma nyílik a bőrfoteles luxusmozi a Mammutban – megmutatjuk, milyen lesz

Két budai pláza három moziját vette meg a török Cinemapink, amely a megszokott árakon kínál prémium moziélményt. A csütörtöki nyitás előtt bejártuk a Mammut 2 felújított moziját, és elmondjuk, mire számítsanak a feliratkedvelők, valamint kitérünk a jegyárakra és a büfékínálatra is.

A Mammut 2 harmadik emeletére érve egyből szembetűnő, hogy komolyabb látványt nyújt elődjénél a török Cinemapink-hálózat által üzemeltetett új mozi. Embernagyságú betűkkel igyekeznek a plázában sétálók fejébe verni a Magyarországon újnak számító brandet, vasútállomásokat idéző óriáskijelzőn fut a moziműsor, a büféből pedig a megszokottnál nagyobb hűtöttital-választék világítja be az előteret.

Az öt terem egy kör alakú térből nyílik, ahol kényelmes puffokon lehet várakozni a film kezdetéig, a falakat behálózó könyvespolcok pedig máris rengeteg olvasnivalót tárolnak. A könyvtár használata nem lesz különösebb szabályokhoz kötve – az mozi által és a környékbeliek önkéntes adományaiból feltöltött gyűjtemény darabjait helyben és otthon is olvasgathatjuk.

A bowlingra viszont még várni kell, ugyanis majd csak a MOM Park mozijában húzzák fel a pályát. Ugyan a Cinemapink elsőként jelentette be a MOM Parkban található mozi megvételét, annak megnyitására még egy-két hónapot várni kell.

A mozihálózat szándéka szerint a MOM Park mozija továbbra is az eredeti nyelven, illetve felirattal vetített filmek otthona lesz. A Mammut 2-ben egyelőre túlsúlyban lesznek a nagy közönségre számító, szinkronos filmek, de egy-egy feliratos vetítést így is el lehet majd kapni már a kezdetektől (az első hétvégén a Get Out című film megy majd felirattal) – az ígéretek szerint a Mammutban is nagyobb hangsúlyt kapnak majd a feliratos filmek, amint megnyílik az 1-es számú pláza további nyolc moziterme.

Folytatás >>>


1% ADÓDÉRT 100% Törökország!

Ezúton is köszönjük, hogy az SZJA 1%-ának felajánlásakor gondol a Türkinfo Alapítványra!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here