Isztambuli utazást tehetünk a Török Légitársaság új filmjével

A Török Légitársaság új reklámfilmjét 2019. február 3-án tette közzé Youtube csatornáján. Érdekessége, hogy – ezzel párhuzamosan – a 6 perces film rövidített, 30 másodperces verzióját a világ legnézettebb sporteseményén, a Super Bowlon mutatták be.

A filmet az Oscar-díjas angol rendező, Ridley Scott rendezte, címe: Yolculuk, azaz Utazás. És valóban: egy gyönyörű és izgalmas utazást tehetünk a páratlan Isztambulban.

forrás: haberturk.com

A film 4 nap alatt készült el, és a Çırağan palota, a Şerefiye-víztározó, az Ortaköy tér, és nem utolsósorban Isztambul új repülőtere szolgáltak helyszínül.

forrás: haberturk.com

A főbb szerepekben Sylvia Hoeks (Szárnyas fejvadász 2049, Ami nem öl meg, Renegátok) és Aure Atika (Provance-i vakáció, Valaki más élete, Francia hétvége) láthatók.

Összesen 500 színészt és statisztát alkalmaztak a filmben, az Európát és Ázsiát összekötő új isztambuli repülőtéren 250 szereplőt használtak. A nézők láthatják a légitársaság új uniformisát is, melyet pár hónapja mutattak be a nagyközségnek, és amely részletesen is megismerhető a Türkinfo cikkében.

Erdem Éva – Türkinfo


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here