Ezek a legolcsóbb és legdrágább nyaralóhelyek Európában

“A lista első tíz helyéből hét Európában található. A török Marmaris városa végzett az első helyen, itt a termékek és szolgáltatások általános összege 26,13 fontra jön ki, ami nagyjából 11 ezer 600 forint.”

A nyaralás minden ember életében fontos, hiszen jó néha kicsit kikapcsolódni a mindennapos hajtásból, új élményeket szerezni vagy egyszerűen csak pihenni egy nagyot. A vakáció megtervezésénél a legtöbb esetben a pénz határozza meg az úti célt és a programokat, ezért sokan keresnek olyan helyeket, amik a saját büdzséjükbe is beleférnek.

Ebben a bizonytalan gazdasági helyzetben még fontosabbá vált az emberek számára, hogy olcsóbb nyaralóhelyeket keressenek, de a külföldi élményről sem szeretnének sokan lemondani. Szerencsére Európán belül is vannak olyan helyszínek, amik nemcsak remek szolgáltatásokkal és mesés tájakkal teszik szebbé a pihenőidőt, de még az áruk is nagyon kedvező.

A legolcsóbb és legdrágább nyaralóhelyek Európában

A The Post Office nevű brit oldal minden évben közzéteszi a legolcsóbb és legdrágább helyszíneket bemutató listáját, a Holiday Money-t, amiben 36 kedvelt globális úti célt hasonlítanak össze több szempont alapján. Az összesítésben arra keresik a választ, hogy hol a legjobb az ár-érték arány, vagyis hogy egyes termékekért mennyit kell fizetni az adott helyen. Ehhez nyolc olyan dolgot vizsgáltak, amiket a nyaralni vágyók gyakran fogyasztanak vagy használnak: egy csésze kávé, egy üveg sör, egy doboz kóla, egy pohár bor, egy üveg víz, napkrém, rovarriasztó és egy háromfogásos étkezés két személyre.

Részletek>>>


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here