Burak Özçivit apa, Fahriye Evcen anya lett

Fahriye Evcen és Burak Özçivit 2017 óta házasok. Az álompár várva várt kisbabája 2019. április 13-án 13.30-kor megszületett. A babát április 20-ra várták, így kisebb meglepetést okozott.

A boldog apa, Burak Özçivit nem hagyta egyedül feleségét a szülés során. Később arról számolt be, hogy az egész élmény érzelmekkel teli pillanatokat jelentett számára.

A baba 3670 gramm súllyal és 52 cm hosszal jött világra. A kisfiú neve Karan.

A sajtót rögtön bejárta a Karan név jelentése és értelmezése is, mert a törökök számára egy név jelentése nagyon fontos, tudatosan választják gyermekük számára. A Karan név jelentése: tiszta, bűntől mentes. A szó magában hordozza még a bátor, hős, szívből jövő, sötétség jelentéseket is. Érdekes, hogy a török nyelvintézet hivatalos szótára szerint: ragadós és illatos levelű, törpe növésű, tüskementes növény, mely hasonlít a vadmentára.

Mivel a babáról fényképet még nem tettek közzé a boldog szülők, az internetet mindenféle photoshoppal készített montázsok járják be.

Két építőipari cégtől – egy katari és egy üzbég – külön-külön ajánlat érkezett a párnak, hogy adják át részükre reklámcéllal a család fotóját, melyet az óriásplakátjaikon szerepeltetnének. Ezért 2 millió török lírát (kb. 97,4 millió forintot) ajánlottak. A híres házaspár a baba 40 napos kora után kíván választ adni arra, hogy elfogadják e az ajánlatot.

Forrás: haberturk.com

Erdem Éva – Türkinfo


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here