Bosszúból ölhetett a török férfi Ausztriában

Hidegvérű gyilkosság – ezt mondták az osztrák rendőrök a szerdai emberölésről. Egy 34 éves török férfi egy konyhakéssel szabályosan kivégzett egy hivatali dolgozót. Bosszúból tehette, hiszen évekkel ezelőtt ugyanez az ügyintéző utasította ki az országból. A török férfi azonban januárban illegális bevándorlóként visszatért, menedékkérelmet adott be, az osztrák hatóságok pedig szabadlábon hagyták. Brutális gyilkosság lett a vége – közölte az M1 Híradó.

Szerdán órákon át helyszínelt a rendőrség annál az osztrák tartományi hivatalnál, miután egy bevándorló leszúrt egy ügyintézőt. A 34 éves férfi a menedékkérelmével és a segélyekkel kapcsolatos ügyeit intézte.

A török férfi szerdán is több alkalommal járt a hivatalban, és valószínűleg ekkor jött rá, hogy a segélyért felelős osztály vezetője ugyanaz a férfi, aki a tíz évvel ezelőtti kiutasítási ügyében az ügyintéző volt. Hazament egy késért, majd hangos szóváltás után nyakon szúrta áldozatát. A támadó végül nem jutott messzire, csaknem fél órával a gyilkosság után, a hivatal közelében elfogták – derült ki az M1 Híradójából.

Cikk folytatása>>>

Forrás: hirado.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here