Arda Turan megnősült

Arda Turan török középpályás labdarúgó március 11-én házasságot kötött menyasszonyával, Aslıhan Doğannal. Az esküvőre Isztambulban került sor.

A szertartást Isztambul Beykoz körzetében, a Çubuklu Vadi luxusházak egyikében, szűk családi körben tartották. A vendégek között több prominens személy és Turan csapattársa, Emre Belözoğlu is ott volt.

Arda Turan, idén januárban írt alá egy 2,5 szezonra szóló szerződést, melynek értelmében az FC Barcelona kölcsönadja a törökországi Başakşehirnek. A szerződés szerint a török csapatnak opciós joga lesz a török középpályás végleges megvásárlására. Az isztambuli együttes Arda Turan teljesítményétől függően fizet a Barcelonának, a kölcsönvételért azonban nem kell pénzt letennie.

Turan 2015. júliusában az Atletico Madridtól igazolt át az FC Barcelonához, ahol a 30 éves focistáért 34 millió eurót fizettek. Arda Turan összesen 55 tétmérkőzést játszott a Barcelona színeiben, és 15 gólt szerzett. A klubbal nyert bajnokságot, spanyol Szuperkupát, európai Szuperkupát, klubvilágbajnokságot, valamint kétszer Spanyol Kupát.

Forrás: Daily Sabah és Nemzeti Sport

Kollár Kata -Türkinfo


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here