A török ételeket is megkóstolta Jennifer Lopez Antalyában

Pár nappal koncertje előtt a Türkinfo is beszámolt róla, hogy Jennifer Lopez 4 napra Antalyába érkezik, és koncertet is ad egy luxushotelben. A jegyárak hallatán bárki elcsodálkozott: egy állóhely 7000 TL (360.000 Ft), a 28 páholy mindegyike 158 000 TL, azaz 8 millió forint. Ennek ellenére minden jegy elkelt a várva várt eseményre, amelyet közel kétezren láttak.

Jennifer Lopez moszkvai koncertje után azonnal indult a török nyaralóvárosba. Két repülőgéppel, 90 fős személyzettel érkezett Antalyába: rendőri kísérettel utazott családjával a hotelbe, ahol elfoglalták helyüket a 3 emeletes, 5 szobás villában.

A Belekben található Regnum Carya Golf&Spa Resort Hotel színpadára 2019. augusztus 6-án 21.25-kor lépett a sztár. 2 órás koncertet adott, melynek során kétszer váltott kosztümöt.

A koncertről saját Instagram-fiókján egy rövid videót tett közzé, így mi is átérezhetjük a remek hangulatot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Saját munkatársaihoz még további 60 török segítő csatlakozott, így összesen 150 fős személyzettel dolgozott.

Az énekesnő nemrég töltötte be 50. életévét, és a közönséghez így szólt: „Előre mondtam, hogy a születésnapomat Antalyában fogom ünnepelni. Boldog vagyok, hogy veletek ünnepelhetem.”

Itt-tartózkodásáról így mesélt a szálloda vezetője: „A világsztárnak is tálaltuk azokat a török ízeket, melyeket más vendégeinknek is szoktunk. Az ételeket igyekeztünk kevesebb tejszínnel és kevésbé erős fűszerezéssel készíteni. Reggelinél különösen szerette a mézes kaymakot (sűrű tejszín mézzel leöntve), a málnalekvárt és az omlettet. Ebédre és vacsorára rákot és garnélarákot, illetve hasonló tengeri ételeket fogyasztott szívesen. Megkínáltuk sült tejberizzsel (sütlaç), nagyon ízlett neki, annyira, hogy újra kért. Sőt, érdeklődött, hogy miből és hogyan készül.”

Forrás: cnnturk.com és AA

Erdem Éva – Türkinfo


hun_1ado

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here