A szexhentes összesózta a szerencséjét

Biztos láttad már a videót: egy lófarkas, fehérpólós, napszemüveges csávó először egy hosszú pengéjű késsel szépen leszed egy tomahawk steaket a csontjáról, határozott mozdulatokkal felszeleteli, majd a karját kacsaalakban tartva megsózza a húst. Ha nem láttad, akkor nézd meg, te leszel talán a 17 milliomodik.A mémek általában el szoktak tűnni, még ha hús-vér emberekről is van szó. De ha valaki követi a világ, vagyis főleg az Egyesült Államok gasztronómiai sajtóját, akkor idén januárban újra és újra találkozhatott a napszemüvegével, a feszülős fehér pólójával, és nehezen utánozható sózási technikájával – ugyanis megnyitotta az első éttermét New Yorkban.

A videón szereplő férfi neve Nusret Gökçe, de a becses név nem számít akkor, amikor az internet is elnevezhet téged: így lett belőle Salt Bae (kb. a sós csávó), az ember, aki szórta a sót Leonardo Dicapriónak, Diddynek, Drake-nek, meg úgy általában mindenkinek, aki hajlandó volt megnézni azt a videót. Aztán pedig Gökçe Instagramját, és láthatta, hogy az ember teljesen online-kompatibilis. Van kilenc gyerek, mindig úgy öltözik, mintha egy nyolcvanas évekbeli hongkongi akciófilmből lépett volna ki. Nem hiába tették bele a Narcos harmadik évadának egyik beharangozójába.

Gökçe egy sikeres török étteremhálózatot vezet, ami már a mémesedése előtt elkezdett terjeszkedni az arab világban. A Nusr-Et Törökország után az arab világ felé nyitott, van már étterem Dohában és Abu Dzabiban is, 2018 januárjával pedig megnyíltak az első amerikai vállalkozásai is. A Nusr-Et olyasmi, mint ami Budapesten a KNDRY: hús hússal, steak, bárány, hamburger, a felsőközéposztálynak és tovább. Próbáltam megtudni a török étterem árait, de a legközelebb a Tripadvisoron jutottam az igazsághoz. Azt sajnos nem tudom, hogy milyen valuta alapján kerül egy steak 70-100 pénzbe, de biztos nem török líra lesz.

Folytatás

Forrás: index.hu


1% ADÓDÉRT 100% Törökország!

Ezúton is köszönjük, hogy az SZJA 1%-ának felajánlásakor gondol a Türkinfo Alapítványra!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here