ELSŐ MAGYARORSZÁGI KONCERTJÉRE KÉSZÜL A SEKSENDÖRT – INTERJÚ ARIF ERDEM OCAKKALE GITÁROSSAL

A Seksöndört nevű török rockzenekar két év kihagyás után, újra visszatért a színpadra, és az Európai turnéjuk utolsó állomásaként Budapesten is fellépnek. Habár már két klipet is forgattak a fővárosban, első budapesti koncertjükre április 30-án kerül sor az Akváriumban. Ennek kapcsán beszélgettünk a Arif Erdem Ocakkale alapító-gitárossal.

Mi történt veletek abban a két évben, amikor nem voltatok aktívak zenekarként?

Mindenki a szóló- és mellékprojektjeire koncentrált. Folytattuk a közös munkát, de nem terveztük, hogy új dalokat készítünk a Seksendört számára.

Mi okozta ezt a szünetet?

Mi egy baráti társaság vagyunk, akik tulajdonképpen együtt nőttünk fel. Már tizenhét éves korunk óta zenéltünk, és a húszas éveink elején egy jól ismert rockzenekar lettünk Törökországban. Tíz év után változást akartunk, illetve elkezdtünk beszélni róla. Talán minden zenekar, amelyik hosszú ideje játszik, átél ilyen fordulópontokat a karrierjében, és elkezdi megkérdőjelezni, hogy mit vár a zenétől. Nem sokkal később, személyes okok miatt, Budapestre költöztem, és a szólókarrieremre koncentráltam. Ez volt az első nagy változás a zenekarban.

Részletek>>>


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here