Vitát kavart a 95 éves török jógi nemi élete

yogikazim9A terrortámadások és koalíciós tárgyalások súlyos témái mellett a török közösségi média az elmúlt napokban egy 95 éves jógi állításain vitázik. Kazim jógi azt állítja, megtalálta a hosszú, aktív szexuális élet kulcsát.

A vita augusztus 9-én robban ki, amikor a Hürriyet rovatvezetője, Ayşe Arman leközölte Kazım Gürbüzzel készült interjúját.

A jógatanár a déli Adana tartományban született 1920-ban. Kazim jógi titka, hogy folyamatosan edz és megőrzi teste rugalmasságát, illetve olyan csúcsélelmiszereket fogyaszt mint a méz, olívabogyó, piros paprika és a friss gyümölcsök.

Muhammad Ali azt mondta egyszer, amikor látott gyakorolni, hogy nála is nagyobb vagyok“- állítja Kazim jógi.

Elutasítja, hogy csoda lenne, azt mondja, hogy bárki maradhat fiatal. “Mindenkinek megvan ez a képessége.

A különc jógi életfilozófiája meglehetősen eklektikus, magába foglalja az úszás előtti napüdvözletet, de azt is vallja, hogy “minden válasz benne van a Koránban“.

95 évesen még mindig képes megcsinálni a csomó pózt, állítása szerint akár 48 órán keresztül is.

Be tudom bizonyítani, hogy jobb kondícióban vagyok, mint a 28 éves fotós barátja. Például vissza tudja ő tartani a lélegzetét 4-5 percig?”

“Mi a helyzet a szexszel?”

Ugyanolyan vagyok, mint 25-30 évesen. Európában próbára tettek, és én bizonyítottam” – mondta Kazim jógi.

Annak ellenére, hogy 41 éves korában súlyosan megsérült egy autóbalesetben.

Abban az időben volt pénzem, a nők imádtak, a siker a fejembe szállt, és Isten megbüntetett.”

Megjegyzi, hogy elvesztette szexuális képességeit, miután eltörött a gerince a balesetben és ez részleges bénulást okozott. Azt állítja, hogy saját magát gyógyította meg azáltal, hogy megengedte barátainak, hogy törött csigolyáját visszapattintsák a helyére.

Újjászülettem, de egy hibát elkövettem. Most van egy dudor a derekamon. Megelőzhettem volna, ha egy botot illesztek a hátamhoz “(amikor a csigolyáját visszapattintotta).

Lehetetlen Kazim jógi összes állítását igazolni, de fiatal teste önmagáért beszél. De nem minden törököt győzött meg.

“Ha egy férfi nemi élete 25-30 éves korában befejeződik, akkor ezt a teljesítményt könnyű fenntartani 95 éves korban”, idézi Ertuğrul Özkök a Hürriyet rovatvezetője az újság fotóriporterét, a régi motoros Sebati Karakurtot.

“Ez a magyarázat ésszerűnek látszik” írja Özkök.

Forrás: hurriyetdailynews.com

Fordította: Kertész Erika


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here