Vádat emeltek egy török influenszer ellen, mert az amszterdami szexmúzeumban készített képeket

Kép forrása: tasskinmerve

Ő csak viccelődni akart, de hazája ügyészsége nem vette a poént.

A 23 éves Merve Taskin tavaly januárban olyan képeket osztott meg, amiken szexjátékok szerepeltek, amiket az amszterdami szexmúzeumban vásárolt egy szülinapi utazás alatt.

Néhány hónappal később letartóztatták, mert Törökországban az obszcén tartalmak megosztása bűncselekménynek minősül – írja a BBC. Most kezdődik meg majd a bírósági pere, aminek a vége pénzbüntetés, esetleg akár három év börtönbüntetés is lehet.

Csak viccelni akartam

– nyilatkozta a BBC-nek a csaknem 600 ezer követővel rendelkező influenszer, akinek az Instagram-profilján a leírtaknál jóval merészebb képeket is találni.

Taskin a lapnak elmesélte, hogy két barátjával járt a holland városban, hogy megünnepeljék a 22. születésnapját. A túra egyik állomása volt a világ minden tájáról turistákat vonzó szexmúzeum. Itt készített olyan képeket, amelyeken akciós merchandise termékek – péniszalakú tészta, „szexi sörnyitó” – látható.

Noha neki a fotók ártatlannak tűntek, a következő két hónapban kétszer is letartóztatták, második alkalommal vallomást is tett az ügyésznek. Azt gondolta, ezzel vége is az ügyének, de idén év elején idézést kapott október 26-ára az isztambuli bíróságra.

Forrás: 24.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here