Török pilótanő az Instagram sztárja

Az irodájában a kemény munka mellett a jó hangulatot is szereti Eser, hobbija szintén pilóta férjével a világjárás.

A holland-török származású pilótanő a török Pegazus diszkont légitársaság első tisztje, Boeing 737 gépet vezet, lehet, hogy leszállt már Ferihegyen is.Irodájának becézi a pilótafülkét, lehet, hogy nem imádja túlzottan a sok adminisztrációt, viszont repülés közben a látvány lenyűgözi, csodás képeket közöl róla a bejegyzés végén linkelhető Instragram oldalán.

Keveset repül kapitánynővel, de a tények makacs dolgok. Sok helyütt elmondta, hogy amíg a világ 150 ezer kereskedelmi pilótájának csak a 3 százaléka nő, addig van mit tenni. Képeinek a hangulatával is ösztönzi a lányokat arra, hogy válasszák ezt a nehéz, de szép foglalkozást.

Nem vitatja, hogy a pilóta állás nem családbarát, nincs hétvége, nincs ünnep, sokszor elmaradnak a barátok, szállodákban ébredve néha nem tudja hirtelen, hogy hol van.

Célszerű hasonló foglalkozású férjet választani, ahogy ő is tette. Szerencsésnek mondja magát, mert nekik sikerült olyan beosztást elérniük, hogy az elmúlt években körbeutazták a világot, a lovaglástól az extrém sportokig sikerült kikapcsolódniuk.

Irtunk már erről a nemzedékről, akik ragyogóan kezelik a közösségi oldalakat, derűt hoz a mindennapokba a képeik pörgetése és kicsit irigykedünk a világ legszebb helyeinek láttán.

De Eser olyan képeket is közöl, amit csak egy pilótanő tehet munka közben. Nem véletlen, hogy pilótanyelven echosierra85 néven fut az Instagramon.

Két hete Friedrichshafenben a Zeppelin léghajóról készített videónkkal búcsúzunk, Eser mellett minket is lájkolhatnak vagy követhetnek.

Forrás és képek: holgypilota.blog.hu


1% ADÓDÉRT 100% Törökország!

Ezúton is köszönjük, hogy az SZJA 1%-ának felajánlásakor gondol a Türkinfo Alapítványra!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here