Peter Srámeket letartóztatták Törökországban

Fotó: Blikk

Peter Srámek nagy zűrbe keveredett Törökországban. Az énekes és stábja épp Isztambul egyik történelmi muszlim kegyhelyénél forgatott, amikor hirtelen ordibáló rendőrök vették körül, majd be is vitték őket az örsre. A „Csináljuk a fesztivált!” idei évadának győztese a Borsnak árulta el, hogyan történt pontosan az eset.

Az énekes a Próbáljuk meg című dalának videóklipjét forgatta Isztambulban, amikor megpillantotta a 16. században épült Sehzade-mecsetet, amit még I. Szulejmán építtetett fia, Mehmed herceg emlékére. Srámek úgy gondolta, a kegyhely remek háttere lehet a klip néhány jelenetének, a helyi rendőröknek azonban erről más volt a véleményük.

„Odajött hozzánk két rendőr, akik finoman szólva sem voltak kedvesek. Kérték a forgatási engedélyt, ugyanis – mint kiderült– egy olyan történelmi jelentőségű helyen forgattunk, amihez már engedély kell. Ilyenünk persze, nem volt, amit így utólag már nagyon bánok is, hiszen alaposabban kellett volna tájékozódnom a helyi viszonyokról, mielőtt forgatni kezdünk. Mindenesetre elvették a kamerát, majd közölték, hogy velük kell mennünk a kapitányságra” –nyilatkozta a reflektoronline.com-nak Srámek, aki most a Borsnak bővebben is mesélt a történtekről.

Forrás: www.blikk.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here