Palvin Barbi és Kivanc Tatlitug szexis videója új értelmet nyert a Bosszú vagy szerelem óta

Az egyik legnagyobb török sorozatsztár Kivanc Tatlitug, akit jelenleg a Bosszú vagy szerelem című TV2-sorozatban láthatunk mindennap. Na már most, amikor Palvin Barbarával ezek a szerelmes fotók készültek róluk, még másképpen nézett ki.

Ha ez a sztori másképpen alakul, akkor talán Csősz Boglárka után már Palvin Barbara is arról mesélne, milyen az élet egy gazdag török férfi feleségeként. Mielőtt azt gondolná bárki, hogy elragadott bennünket a fantáziánk, csak szólunk: a török sajtóban is odavoltak Kivanc Tatlitug és a magyar modell párosáért.

2013-ban a török színész még főként modellként dolgozott, és Tatlitug akkor forgatta a szexis reklámot Palvin Barbival. A lentebb látható videót elnézve nehezen ismertük fel a férfit, pedig a Bosszú vagy szerelem című TV2-sorozatban láthatjuk délutánonként, korábban pedig a Kuzey Güney főszerepében remekelt.

Forrás és képek: www.nlcafe.hu


1 COMMENT

  1. Tisztelt cikkíró, a Palvin Barbara és Kivanc Tatlitug íráshoz néhány pontosítás: Kivanc 2013-ig több sorozatot forgatott….nem csak modellkedett…egy kis felsorolás: 2005-2007 Igazgyöngy, 2008-2010 Tiltott szerelem, 2013 A pillangó álma, 2011-2013 Kuzey Güney……csupán a pontosság kedvéért! Érdemes lenne a facebook nyilvános rajongói oldalain kicsit körbe nézni !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here